Ananaskakku?

Mieheni suosikki ja anoppivainaan resepti on hukkunut. :(
Ananaskakkun pinnalle/päälle tuli ananasviipaleita ja kookoshiutaleita.
Onko kellään kätköissään sellaisen ananaskakun ohjetta? Google ei löytänyt mulle oikeaa.
 
Taare
150 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
1 tl vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
2 1/4 dl vehnäjauhoja

asettele jauhotetun vuoan pohjalle ananasta ja kookoshiutaleita. Vaahdota margariini ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa joukkoon munat yksitellen ja lisää lopuksi kuiva-aineseos. Levitä taikina hedelmien päälle vuokaan ja paista uunissa edelleen noin 40 minuuttia. Kumoa kakku lämpimänä.
 
Ananaskakku

5 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2½ tl vaniljasokeria
2½ dl ruokakermaa
3 munaa
150 g pullomargariinia
1½ dl ananasmurskaa
1 dl mantelirouhetta

Vuoan voiteluun:

rasvaa

Myllyn Paras Korppujauhoja


Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min. ennen kumoamista.

Kakkutaikinasta voi valmistaa myös muffinseja : jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Kakku säilyy mehevänä useamman päivän, joten voit leipoa sen muutama päivä ennen juhlia.
 

Yhteistyössä