Annabella ja mies safarille ilman 7kk vauvaansa!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Ihmettelen vaan, 16.07.2014.

 1. "nainen"

  "nainen" Vieras

  Ei kutsuisi henkillöä, jolla ei ole varaa pärjätä vain yksillä tuloilla edes vuotta, varakkaaksi.

  Varakkailla on varaa olla ilman töitä rakkaiden parissa haluttaessa.
   
  #26
 2. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  [QUOTE="nainen";30096837]Ei kutsuisi henkillöä, jolla ei ole varaa pärjätä vain yksillä tuloilla edes vuotta, varakkaaksi.

  Varakkailla on varaa olla ilman töitä rakkaiden parissa haluttaessa.[/QUOTE]

  Okei, selvä, sovitaan niin että he eivät ole varakkaita.
   
  #27
 3. "nainen"

  "nainen" Vieras

  Ei sitä tarvitse sopia, jos ei ole samaa mieltä, mutta ihmettelen, mikä heistä tekisi varakkaan? Tuo Annabella kertoi, että töihin on lähdettävä, koska ei ole varaa maksaa asuntolainaa ja sairasvakuutusta yhden palkalla.
   
  #28
 4. "Merri"

  "Merri" Vieras

  En seuraa ko. blogia, mutta mielestäni nykyään vanhemmat jättävät lapsi jo turhan aikaisin hoitoon. Sitä kiintymyssuhdetta veilä luodaan. Kovin pienii lapsi ei myös ymmärrä vielä erillisyyttään vaan luulee olevansa äidin kanssa samaa olemusta.
   
  #29
 5. "Merri"

  "Merri" Vieras

  No tulipas taas kirjoitusvirheitä, kun yritin nopsaa kirjoittaa.
   
  #30
 6. "huhhuh"

  "huhhuh" Vieras

  Tällä pariskunnalla on selvästi prioriteetit ihan pielessä, anteeksi jos sanon näin! Lapsi tulee selvästi heillä tärkeysjärjestyksessä viimeisenä, edelle menevät molempien työurat, perheen elintason säilyttäminen korkeana, ts. raha, status, oma mukavuudenhalu jne. Ihmettelen milloin nämä vanhemmat edes tapaa lastaan, kun hänet pannaan nukkumaan klo 19 joka ilta?? Ja tämä matkalle lähtö ilman vauvaa on ihan järjettömyyden huippu! Vauvalle Suomessa asuva mummo on yhtä kuin täysin vieras henkilö, ei vauva tiedä että se on hänen mummonsa! Olisivat EDES palkanneet loman ajaksi Lucaksen vakituisen nannyn häntä hoitamaan, nannyynhan Lucaksella on kiintein side muutenkin...
   
  #31
 7. "eräs"

  "eräs" Vieras

  [QUOTE="huhhuh";30099518]Tällä pariskunnalla on selvästi prioriteetit ihan pielessä, anteeksi jos sanon näin! Lapsi tulee selvästi heillä tärkeysjärjestyksessä viimeisenä, edelle menevät molempien työurat, perheen elintason säilyttäminen korkeana, ts. raha, status, oma mukavuudenhalu jne. Ihmettelen milloin nämä vanhemmat edes tapaa lastaan, kun hänet pannaan nukkumaan klo 19 joka ilta?? Ja tämä matkalle lähtö ilman vauvaa on ihan järjettömyyden huippu! Vauvalle Suomessa asuva mummo on yhtä kuin täysin vieras henkilö, ei vauva tiedä että se on hänen mummonsa! Olisivat EDES palkanneet loman ajaksi Lucaksen vakituisen nannyn häntä hoitamaan, nannyynhan Lucaksella on kiintein side muutenkin...[/QUOTE]

  Samaa mieltä!
   
  #32
 8. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi teitä. Parempi on totta kai se toinen ääripää: marttyyriäiti joka unohtaa aivan kaiken ja omistautuu vain vauvalle sanoen hyvästi sekä työuralle että parisuhteelle ja vähän kaikelle muullekin, varsinkin sellaiselle ymmärrykselle että toisenlainenkin elämä voi olla ihan hyvää.
   
  #33
 9. Ken guru

  Ken guru Vieras

  Miksi tarvitsisi kannattaa kumpaakaan ääripäätä?
   
  #34
 10. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ymmärtäminen onkin tärkeämpään kuin sen puolesta varsinainen liputtaminen. Salliminen. Täällä AINA huudettavan erilaisuuden hyväksyminen.
   
  #35
 11. ..... ..

  ..... .. Vieras

  Taidat olla tylsistynyt ja provosoida tarkoituksella...? Näiden kahden ääripään välissä on varmasti paljon muunkinlaisia, parempia vaihtoehtoja... Eikö?
   
  #36
 12. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehkä. Mutta ymmärrättekö te ikinä sitä, että blogit eivät koskaan kerro kaikkea? Te teette omat johtopäätökset ja saatte aikaan kunnon palstakäräjät ja tuotte esiin vain oman typeryytenne joka ikinen kerta.

  Mutta aivan sama.
  Jatkakaa.
   
  #37
 13. ..... ..

  ..... .. Vieras

  Ei tarvitse teititellä... ;) Minä kyllä ymmärrän, muiden puolesta en voi sanoa. Annabellan ym. elämien ruotiminen (edes ajatuksissa) ei kyllä kuulu jokapäiväiseen elämääni, nyt vaan vapaalla satuin lukemaan aloituksen ja blogia. Tv-sarjaa seurasin aikoinaan ja täytyy sanoa, että yllätyiön (en paheksunut tms.vaan olin yllättynyt) että vegaani-Annabella ei alkanutkaan korostaa luonnonmukaisia tms. tapoja vauvan hoidossa sen enempää. Oletin (tv-sarjan perusteella) että hän suunnilleen söisi istukan, imettäisi viisivuotiaaksi ym. Yllättävää että hän alkoikin bisnesnaiseksi kun vauva oli 2 kk. Siinä kaikki minun osaltani. Hyvää päivänjatkoa! Töiden pariin takaisin...
   
  #38
 14. Ken guru

  Ken guru Vieras

  Ei kai tässä kukaan oikein voi kieltääkään jotain random ihmistä rapakon takaa tekemästä omia valintojaan. Eikä tietääkseni ls ilmoakaan kukaan ole ollut tekemässä..
   
  #39
 15. "lasu"

  "lasu" Vieras

  Pitäisi kyllä tehdä ls-ilmo näistä vanhemmista!!
   
  #40
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti