Annatteko muksujen syödä aamupalaa olohuoneessa piirrettyjä katsellen?

  • Viestiketjun aloittaja mietin
  • Ensimmäinen viesti
jestas!!!
Ei herranjumala vieköön syödä olkkarissa oli sitte linnanjuhlat tai puuhapete! Keittiössä syödään ja siellä pysytään niin aikuiset kuin lapset! Minä en ala kattomaan niitä tahmasia sormia pitkin seiniä ja sohvia. Ei ikinä.

Nyt ymmärrän miksi lapsiperheissä on aina niin likasta joka paikassa!
 
hup
Keittiössä syödään aina kun koko perhe koolla viikonloppuisin. Keittiössä syö myös esikoinen viikolla ennen kouluun lähtöä (muut syövät hoidossa). Joskus viikonloppuisin, jos mies reisuussa, niin saavat syödä olohuoneessa. Käytännössä siis 1-2 aamua kuukaudessa. Lapsista olohuoneessa syöminen on hauskaa, itse en halua siitä mitään tapaa.
 
"pah"
Meillä ei lapset ikinä syö olkkarissa telkkarin ääressä. (VAin aikuiset tekevät noin joskus iltaisin, kun lapset jo nukkuu). En halua, että lapset sotkevat ruuan murusilla paikkoja olkkarissa. Enkä myöskään sitä, että telkkaria pitää tuijottaa koko ajan. Meillä lapset ei varmaan edes tiedä, että aamuisinkin tulee lastenohjelmia arkisin. Sunnuntaisin niitä katsovat ennen tai jälkeen aamupalan.

Ihan älytöntä, että noin monen perheessä syö lapset(kin) telkkarin ääressä. Ilmankos sitten kyläpaikoissa ollaan nyreissään vanhempia myöten, kun Nico-Jampat ei pääsekään olkkariin syömään iltasipsejä.
 
jestas
Mää vaan kysyn, että mihin tämä maailma on menossa ku jokainen nico-maija haluaa kattoa töllöä olkkarissa ja saa sen tehdä ettei vaan tule suru. Ei herranen sentään. Ja sitte laitatte tänne kuvia kodeistanne että kellä on sotkuisinta. Voi kjesus. En todella enää ihmettele miksi lapsiperheissä on aina kamalan tahmaset lattiat, likaset sohvat ja ja ja. Ja äidit valittaa ettei jaksa siivota. Itseaiheutettua sanon minä!!
 
Meillä syödään pöydän ääressä, nyt ollaan pidetty siitä aika tiukasti kiinni, koska nyt jos kerran antaa periksi niin sit sitä vingutaan joka kerta päästä olohuoneeseen syömään! Joskus jonkun leivän on saanut syödä olohuoneessa, viimeksi eilen, mutta muruset kerää itse pois, jos niitä tulee. Jos katsotaan yhdessä jotain leffaa niin silloin saatan paistaa vaikka patonkeja leffan kanssa, niitä sitten mutustellaan ja siivotaan yhdessä jäljetkin. Ruokailu olisi minusta hyvä rauhoittaa, sen voi tehdä myös ilman telkkaria ja niin olisi minusta hyvä lapsellekin opettaa.
 
..
Kyllä annan ja päivällisen kanssa joskus *kauheen huono äiti* ;)
Kun sitä itekkii välil tykkää syyä ruokasa muual ku keittiös nii miks ei noi muksut sais.

Kyl ne kyläs ja muute tarvittaes osaa syyä keittiönpöydän edes ja keskustella.
...ja meil keskustellaa asioista aina muutenkin ku ruuan yhteydessä nii eip välii jos olkkaris ruokailevat.
meillä sama... eli toinen "huono äiti" ilmottautuu...
 
vierass,
Meillä on keittiö ja olkkari yhteistä pientä tilaa. Keittiönpöydästä on noin 1,5 metriä televisiotasoon. Että todellakin lapset katsoo samalla telkkaria kun syövät. En näe siinä mitään outoa. itsekin lapsena tehtiin niin.
 
fdfddd
[QUOTE="pah";22315880]
Ihan älytöntä, että noin monen perheessä syö lapset(kin) telkkarin ääressä. Ilmankos sitten kyläpaikoissa ollaan nyreissään vanhempia myöten, kun Nico-Jampat ei pääsekään olkkariin syömään iltasipsejä.[/QUOTE]

No mitäs jos asunnossa on yhdistetty keittiö ja olkkari ja vielä pieni sellainen tila? Niin että telkkari on parin metrin päässä ruokapöydästä kuin sohvastakin?!
 
........
En. Ei kyllä ole pyytänytkään, muutenkin todella harvoin lasten kanssa televisiota katsotaan. Ehkä kerran kahdessa viikossa tuo kohta kolme vuotias jonkun pätkän saattaa katsoa, mutta muuten ei kyllä tule juuri telkkaria avattua.
 
"Hohhoijaa"
No mitäs jos asunnossa on yhdistetty keittiö ja olkkari ja vielä pieni sellainen tila? Niin että telkkari on parin metrin päässä ruokapöydästä kuin sohvastakin?!
Mutta eihän sitä telkkaria ole pakko pitää auki! Mielestäni ruokahetket voi kyllä aivan hyvin keskittää kokonaan yhdessäololle ja keskustelulle, kyllä sitä telkkaria kerkeää muutenkin ihan tarpeeksi elämänsä aikana tuijottamaan.
 
Sennikus
Meillä syödään vain ja ainoastaan keittiössä. Tämä koskee myös aikuisia. Telkkari sammutetaan ruokaillessa. Säästyy sohva ynnä muut monilta pieniltä sapuskavaurioilta ja tahmakäsiltä.
 
[QUOTE="Hohhoijaa";22316160]Mutta eihän sitä telkkaria ole pakko pitää auki! Mielestäni ruokahetket voi kyllä aivan hyvin keskittää kokonaan yhdessäololle ja keskustelulle, kyllä sitä telkkaria kerkeää muutenkin ihan tarpeeksi elämänsä aikana tuijottamaan.[/QUOTE]

Peesi!
 

Yhteistyössä