Annetaan 6,5-kuinen tyttö!

shedevil
Minäkin voisin ottaa,mutta poika on eri mieltä...vajaa 3.v.Sano tossa vähän aikaa sitte kun jotain vauvoja ihailin,Äiti meille ei sitten oteta vauvoja :D Ei se syytä siihen sanonu...ihailee kyllä kovasti itekkin kun vauvan näkee... :heart: Voimi sinulle!
 
Meillä on aika toimiva tuolle vajaalle 7kuiselle että pistää kaukaloon, heiluttaa siinä (siitä vöiden kiristyspiuhasta on hyvä hytkyttää :) ), nukahtaa muute äkkiä! Siitä sitten siirtää koppaansa nukkumaan :wave:
 
Tiedän tunteen!Meillä tyttö oli hankala nukahtamaan vaunuihin puolivuotiaasta vuoden ikään.Joskus meinas tosiaan pää haljeta, kun itse oli poikki,lapsi oli poikki mutta ei vaan nuku.Harsoa sai laittaa kopan päälle, ettei vaan näe vaunuista mitään, mutta sekään ei aina auttanut.Kesällä laitoin joskus vaan raa´asti valjaisiin kiinni ja vaunuihin nukkumaan, jos oli hankala saada rauhoittumaan.
Nytpä tuo ei enää vaunuissa nukukaan, vaikka kyllä varmaan vielä mahtuisi, kun on niin sirppana 2-vuotias =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 09:23 petomamma kirjoitti:
Au... ei käy kateeksi.... Meillä nuorin jo 2v 1vk ja vaikka onki ihana ikä kaikkine höpsötyksineen, voisin tuon uhmaikäisen aina välillä postittaa vaikka timbuktuun pariks viikkoa..............
Meillä 2v ja 1kk ja välillä tosiaan tuntuu, että ei se afrikka nyt välttämättä niin kaukana ois... varsinkin, ku heittäytyy ihan vallattomaksi ja rikkoo tavaroita jne, mut toisaalta ei oo tähän mennessä ollu vielä ikää joka olis antanu takas yhtä paljon, ku nyt 2 veenä. :heart: :heart: :heart:
 
vakkari harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 10:53 vieras kirjoitti:
On aika hommata vähän apua jos alkaa tuolta tuntua.
:headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: ei oo sitte sullakaan tuota huumorintajua. \|O \|O \|O otaa nyt niin kirjaimellisesti kaikki.En voi sietää immeisiä jotka on niin tosikkoja. :kieh:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 10:53 vieras kirjoitti:
On aika hommata vähän apua jos alkaa tuolta tuntua.
Mähän ymmärsinkin hakea täältä apua - ja paljonh sitä sainkin :D Kiitos vaan kaikille! :flower:

Tsekatkaapa profiilistani, kuinka rauhallisesti tyttöseni nukkuu!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 09:14 Harmaa kirjoitti:
Ei ole vielä sisäsiisti. Kiljuu, puklaa, syö kiinteitäkin ja turauttaa joka vaippaan. On nyt ollut melkein tunnin kontallaan kopassaan, nytkyttänyt kroppaansa edestakaisin, jotta koppa keikkuu, ja kiljunut väsyään.

Mukaan tulee puhdasta vaatetta ja vaippapaketti. Palauttaa saa rippikouluiässä, jos olen jo kotiutunut hermoparantolasta.

Ottakaa nyt äkkiä joku tämä, ennen kuin tulen katumapäälle!
vaihtaisitko murkkuikäiseen jonka joka toinen sana on tällä hetkellä v..ttu ja jonka mielestä kaikki on tyhmiä , menee ovet paukkuen...
 
EkaVekara harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 09:33 Harmaa kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 09:31 essi2006 kirjoitti:
Mä haluan sen...meillä ei oo vielä tyttöä.Laitappa paketti tulemaan.Palautusta en uskalla luvata.
Voisko sillä olla mahavaivoja.Meillä noilla lapsilla oli paljon mahavaivoja kylläkin allergiaakin,mutta hieroin kevyesti jalkapohjista niin helpotti kummasti ja mahdollisesti vaipassakin oli rentoutumisen tulos ;)
En mä usko, että neidillä mitään vaivaa on; ihan selvää väsyitkua tuo on. On ihan liian väsynyt.
neiti rattaisiin ja ulos kävelemään ,takuuvarma "sammutus" keino! t.6kk tytön äiti
 
Hepsu
Juu, tuo tänne vaan!! :wave: Täällä seuraa pitäis melkein kaks vuotias villi ja tylsistynyt poika, sekä reilun kuukauden ikänen tyttö.Puol vuotias mahtuis just tohon väliin :D Illalla, jos hyvä tuuri käy, niin joukkoon liittyy myös mahdollisesti kymmentä työtä tekevä, erittäin väsynyt isukki...
terveisin äiti, jonka vuorokausi ei vaan tunnu katkeavan..mikähän vuorokauden aika nyt on?? :/
 

Yhteistyössä