Annoitko lapsellesi suurimman makuuhuoneen vai onko vanhemmilla suurin?

  • Viestiketjun aloittaja belleboo
  • Ensimmäinen viesti
"hanna"
lapsella suurin, koska hänellä siellä sänky, pöytä, leluja, kirjahylly ja pitäisi vielä leikkiäkin siellä.

meillä sänky ja yöpöydät, ne mahtuu pienempään.

parasta olisi jos olisi yksi ylimääräinen makkari, josta voisi tehdä lapsen leluhuoneen, mutta nyt mennään näin
 
Pin
Edellisessä meillä vanhemmilla oli isoin, koska parisänky ei mennyt järkevästi pienempään, joten annettiin lapselle kaksi huonetta.

Nyt Suomen asunnossa meillä on itseasiassa kaikkein pienin makkari ja sänky menee sinne juuri ja juuri telkkupöydän kanssa, koska työhuoneesta haluttiin isompi lastenhuone sitten kaikkein isoin, täällä Amerikan asunnossa taitaa olla tismalleen samaa kokoa kuin meidän, paitsi että meillä on pieni vaatehuone ja lapsella vain vaatekomero. Meillä on siis tällä hetkellä vuokra-asunto Jenkeissä ja oma asunto Suomessa...
 
vieraskin.
Kun muutettiin tähän niin kaikki kolme makuuhuonetta oli kolmelle lapselle ja me vanhemmat olkkarissa. Ei toiminut pidemmän päälle minun 3-vuorotyön vuoksi. Siirryttiin sitten miehen kanssa pienimpään makkariin, mikä on 9 neliötä. Vanhin poika on yksin 12 neliön makkarissa ja kaksi nuorinta yhdessä 15 neliön makkarissa.
 
mäps
Eipä näillä paljon kokoeroa ole ja jos olisi isompi, olisi pakko ottaa omaan käyttöön se parisängyn takia. Muutoin kyllä lapset sais aina isoimman huoneen koska ne tarvii sitä tilaa enemmän.
 
HippuTAR
Kun muutettiin tähän niin otettiin ensin vanhempien käyttöön suurin makkari mutta melko pian totesin et hukkaan se tila meillä menee. Sen jälkeen tilanne on vaihdellu moneen kertaan. Tällä hetkellä kaks poikaa on isoimmas ja kaks tyttöö seuraavas ja mä pienimmäs.
 
galluppina niille joilla on usea makuuhuone.
Nuoremmilla lapsilla on lukaali omalla parvekkeella, meidän peräkammari on aika vaatimaton siihen nähden.:D Isoimmalla lapsella on myös isompi huone kuin meillä.

Me ollaan asuttu kodin kaikissa huoneissa. Ollaan vaihettu huoneita lasten tilantarpeen mukaan.

Eli lukaalista bunkkeriin.:xmas:
 
lkjlj
Lapsilla (3kpl) on neliöiltään isommat makuuhuoneet, mutta meidän makkarimme on kuitenkin on ns. "päämakuuhuone", koska sen yhteydessä oon oma kylpyhuone ja vessa. Lapset jakavat keskenään yhden.
 
viera.s
Tällä hetkellä huoneet ovat aika lailla yhtä suuret, elleivät peräti täysin. Rakenteilla olevassa ok-talossa lapsen huone tulee olemaan muutaman neliön pienempi kuin meidän vanhempien huone.

Lapsi on aina saanut leikkiä missä haluaa ja tähän asti ainakin pääosin leikkii siellä missä muutkin ovat eli yleisemmin olohuoneessa. Joten siltä kannalta lapsen huoneen koolla ei ole niin väliä.
 
Vieraaas
Kyllä meillä on aina ollut vanhemmilla suurin makuuhuone. Sinne mahtuu tarvittaessa lapsetkin patjoille lattialle tai pienempänä viereen. Parisänky vie lisäksi niin paljon tilaa, että isompi huone on tarpeen, että saa mahtumaan myös kirjoituspöydän. Lapsille on hyvin riittänyt pienemmätkin huoneet.
 
"huhhuh"
Meillä on pienillä ja lapsilla isoimmat. Aika outoa, että vanhemmat tarvitsisivat mukamas isomman huoneen.

"Lapselle pienempi. Lisäksi meillä on omat työhuoneet molemmilla vanhemmilla, eli epäreilusti viedään kolme kertaa enemmän tilaa kuin lapsi. Lällällää. :p" Jee, oikeat uravanhemmat, joille lapsi on vain turha rasite.
 
Ei hyvää päivää
[QUOTE="huhhuh";30524038] Aika outoa, että vanhemmat tarvitsisivat mukamas isomman huoneen.
[/QUOTE]

Meillä ei ainakaan mahtuisi sänky pienimpään makuuhuoneeseen, että pitäisikö meidän tuon takia ostaa pienempi sänky? Lisäksi meillä on vaatehuoneen lisäksi makuuhuoneessa vaatekaapit jossa lähinnä muuta tavaraa kuin vaatetta. Kaapit on siis omat eikä kalustukseen kuuluvat eikä niille ole muuta paikkaa.
 

Yhteistyössä