apua apua, kadonnut tutkintotodistus!!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja apuva, 30.04.2009.

 1. apuva

  apuva Vieras

  eli työhakemus pitäis lähettää tänään, ja tutkintotodistus hukassa! pyysin jo ihan vaan kopioo tilalle, mutta lähettävät sen postissa ja saan sen vasta ensi viikolla.. eikös sen voi lähettää myös jälkikäteen työhakemuksen jälkeen? onko jollekin käynyt näin, ja mitenköhän siellä päättäjät suhtautuu, jos tuo todistus tulee perästä?=( harmittaa ja ahdistaa niin vietävästi=(
   
  #1
 2. as if

  as if Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2007
  Viestejä:
  18 085
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ei kai hakemukseen tarvitse mitään todistuksia liittää?
   
  #2
 3. ilona

  ilona Vieras

  No laitat hakemukseen maininnan että toimitat todistuksen silloin ja silloin. Tuskin siitä mitään miinusta sulle tulee kun sitten nopsaan laitat menemään ja mainitset asiasta.
   
  #3
 4. Pyysivätkö todistuskopioita mukaan? Tavalliseen työhakemukseen ei niitä tarvitse liittää, ellei erikseen moista vaadita.
   
  #4
 5. ap

  ap Vieras

  ai, ei tää sit varmaan ollukaan niin vakava/paniikin arvoinen juttu kuin kuvittelin=) mutta ei voi mitään ku ahdistaa.. näen mielessäni jo kun ne päättäjät siellä istuu ja kattoo hakemuksia, ja sit kun minun tulee kohdalle, ne sanoo että no tätä ei ainakaan oteta ku ei lähettäny ees tutkintotodistusta samassa!!!
   
  #5
 6. vieras

  vieras Vieras

  Laitatko työhakemuksen lisäksi ansioluetteloa? Minä todistuttaisin sen oikeaksi joillain minut tuntevilla henkilöillä (ei lähisukulaisilla kuitenkaan). Haastatteluun ottaisin sitten varmuuden vuoksi kaikki todistukset mukaan.
   
  #6

Voita itsellesi unohtumaton muodonmuutos ja hemmottelupäivä – hae mukaan!

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu