Apua, ötökkä armeija

  • Viestiketjun aloittaja apua
  • Ensimmäinen viesti
apua
Mistä voi johtua,että huoneistossa vilisee aivan joka paikassa ja aivan mielettömästi sokeritoukkia, pieniä muurahaisia ja ISOJA (n. 4cm jalkojen kera) mustia hämähäkkejä?
 
kannattaisi
Kannattaisi varmaan soittaa johonkin tuholaistorjuntapaikkaan..he varmasti asiaan osaavat jotain sanoa. Epäilen suurta kosteusvauriota ja hometta silloin yleesä alkaa olla eläimiä.
 
Muurahaisilla on joko kulkureitti tai pesä siinä asunnossa (jos niitä on siis paljon). Onko kerros- rivi vai omakotitalo?

Hämähäkit ymmärtäisin maalla tai jos esim. poltatte puita, niin polttopuiden mukana voi tulla..
Ja valitettavasti usein sokeritoukat viittaa kosteusvaurioon, ainakin jos kämppänne on perus suht siisti. Ja yleensä sokeritoukkia on vaan kosteissa tiloissa (wc ja suihkutilat)
 
apua
Ollaan rivitalossa ja olen pitkään uumoillut kosteusvauriota olevan nimittäin laatat irtoilee ja jos ei tuuleta on tunkkainen haju. Ei ole muuten tuollaisia lukkeja vaan sellaisia mustia paksujalkaisia hämähäkkejä.
 
minä
Sokeritoukka on erittäin tavallinen esiintyen käytännöllisesti katsoen kaikissa rakennuksissa, jopa uusissakin.
Torjunta:
Wc:t, pesuhuoneet, saunat keittiöt.

Sumute kohdistetaan tuholaisten olinpaikkoihin rakenteissa.
- viemärikaivojen suut
- lattialistat
- putkistojen läpivientikohteet
- kalusteiden ja laitteiden takaosat

Torjunta on uusittava tarvittaessa viikon välein, kunnes tuholaiset ovat hävinneet. (Vähintään 1 kuukausi)

HUOM! Rivitaloissa ja kerrostaloissa myrkytys on suoritettava saman vuorokauden aikana kiinteistön kaikissa huoneistoissa sekä yleisissä tiloissa. Pelkästään yhden huoneiston myrkytys ei riitä, sillä sokeritoukka liikkuu viemäristössä huoneistosta toiseen.
 

Yhteistyössä