daijju
Vasta tänä aamuna tajusin että sehän on sulatejuustoa! Tekeekö raskaus tosiaan näin höppänäksi?
kuules teini, sulla alkaa just matikantunti. hophop! pois netistä roikkumasta, täällä voit pian oppia jotain sellaista, mitä et opi kirjoista.Alkuperäinen kirjoittaja huokaus:Nyt sulle tulee keskenmeno. Voi kun olit tyhmä ja söit sulatejuustoa.
Koska neuvolantäti käski välttelemään niitä.Alkuperäinen kirjoittaja kesäkurpitsa:ja sulatejuuston syöminen on kamalaa, koska?
Missä neuvolassa sä oot käynyt?Alkuperäinen kirjoittaja ap:Koska neuvolantäti käski välttelemään niitä.Alkuperäinen kirjoittaja kesäkurpitsa:ja sulatejuuston syöminen on kamalaa, koska?
No miksei meetvurstia sais syödä??Alkuperäinen kirjoittaja se:on muuten tuore juusto mikä on *kielletty*..listerian takia.. ja tiedoks ei se listeria joka purkissa elä..
sulatejuustoja..tavallisia juustoja ja jopa metukkaa olen popsinut ja suklaata..ja salmiakkia..
paineet ok ja painoa tullut 3kg.. lapsi itse n.1600g jo ja viikoja paripäivää vaille 30
Sanokaahan esimerkkejä Suomessa myytävistä raakamaidosta tehdyistä tuorejuustoista.Alkuperäinen kirjoittaja maalaisjärki:Voisko taas ottaa sen maalaisjärjen käyttöön ja lopettaa turhan vouhkaamisen.
Ja sitten sellainen pikku vinkki, että sulatejuusto on sitten ihan eri asia kuin tuorejuusto. Raakamaidosta tehtyjä tuorejuustoja tulee välttää.
No itse asiassa pehmeä juusto kuin pehmeä juusto, ton pilaantumisriskin osalta. Maalaisjärkeä vois käyttää esim. tuon raakamaito-asian suhteen - ei taida ihan normimarketin hyllyltä löytyä raakamaidosta tehtyä tuorejuustoaAlkuperäinen kirjoittaja maalaisjärki:Voisko taas ottaa sen maalaisjärjen käyttöön ja lopettaa turhan vouhkaamisen.
Ja sitten sellainen pikku vinkki, että sulatejuusto on sitten ihan eri asia kuin tuorejuusto. Raakamaidosta tehtyjä tuorejuustoja tulee välttää.
Suomessa saa kai myydä mutta ei valmistaa pastöroimattomasta maidosta juustoja.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Vaihtelee nuo ohjeet neuvoloittain. Meillä suositellaan, että pehmeät juustot, eli tuore- ja sulatejuustot, käytetään heti pakkauksen avaamisen jälkeen siksi että ne pilaantuu herkemmin kuin kovat juustot. Tota listeriariskiä ei käsittääkseni pitäisi pastöroiduissa maitotuotteissa olla, ja kaikki (?) Suomessa myytävät maitotuotteet on pastöroitu.
Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:No itse asiassa pehmeä juusto kuin pehmeä juusto, ton pilaantumisriskin osalta. Maalaisjärkeä vois käyttää esim. tuon raakamaito-asian suhteen - ei taida ihan normimarketin hyllyltä löytyä raakamaidosta tehtyä tuorejuustoaAlkuperäinen kirjoittaja maalaisjärki:Voisko taas ottaa sen maalaisjärjen käyttöön ja lopettaa turhan vouhkaamisen.
Ja sitten sellainen pikku vinkki, että sulatejuusto on sitten ihan eri asia kuin tuorejuusto. Raakamaidosta tehtyjä tuorejuustoja tulee välttää.