Apua tarvitaan!

Tilanne tämä: Lapsi 2,3kk. Yhtäkkiä alkoi herään öisin, eikä nukahda takaisin. Valvoo n. 2-3 tuntiakin. Ei auta mikään, sätkii vaan ja huutaa ja haluaa pois sängystä. Alamme olla ihan poikki, kun päiväunillekin meno on hirveää tappelua, itsekseen nukahtaa, kun ensin huutaa puoli tuntia, mut ei muu auta, kun huudattaminen :eek: Yöllä ei oikein vois huudattaa, kun naapurit herää. Onko vinkkejä, mitä ihmettä tässä pitää tehdä, vissiin kuuluu uhmaan? Huoh.
 
Vinkkejä ei löydy, mutta tiedän miltä toi tuntuu, meidän neiti on vastasyntyneestä huutanu yöt, ja kohta täyttää 2v, tätäkin kirjotan töissä kuolemanväsyneenä, ei jaksa, kun olin kotona lapsen kanssa pääsin joskus päiväunille ja se helpotti univelkaa, mutta nyt kun nousen aamulla 5.30 ja kotona olen yleensä klo.18.00 alkaa toi yövalvominen tympii, viikonloppuisinkaan ei saa nukkua kun noi 3 koululaista on paikalla, kohta rupen varmaan hyppii seinille. :'(
 
moikka!
ei ole kyllä omaa kokemusta mutta tuo kuulostaisi ihan sille että lapsellesi riittäisivät jo pelkät yöunet???
ootko kokeillut että päikyt jäis pois ja menis sit illalla vaikka aiemmin sänkyyn kuin ennen..tai jos jaksaa olla niin samaan aikaan.....
jos ei riitä unta enää illaksi?
sekin saattaa olla vaan tilapäistä ja lapsesi voi nukkua päikyt taas kuukauden päästä mutta nyt vois olla kokeilun paikka päikyttömälle vaihtoehdolle.
ajattelin kun kerroit että huutamalla mennään nukkumaan jne päivällä (niin muuten meilläkin mennään joskus mutta unta riittää silti myös yölle...joskus kun ei ole tuntiin rauhottunu niin haen pois ja siltä päivältä jää päikyt kokonaan pois ja sitten seuraavana päivänä voikin olla toinen juttu!)
tsemppiä!! :hug:
 
Itsekin mietin noita päikkyjä, mut sit jos ei nuku niitä, on ihan superkiukkuinen koko päivän. Ei meinaan joka päivä niitä nuku ja sillon nukahtaminen illalla jopa hankalampaa, lienee yliväsynyt. Musta tuntuu, et sillä on nyt joku vaihe, et tappelee nukahtamista/unta vastaan. Itseasiassa tappelee kaikessa vastaan, jee :kieh:

Ja arvatkaapa, viime yönä annoin sille tutin, ei oo syöny sitä kuukausiin. Todella typerää tiedän. :snotty:
 

Yhteistyössä