Apuja vauvan ruokailuun

Oletko varma että ei syö tarpeeksi? Käy punnituttamassa neuvolassa jos olet huolissasi, veikkaan että vauva syö niin paljon kuin tarvitsee. Meillä 4kk jälkeen tosin tuli painonlaskua kun todettiin maitoallergia vaikka vauva ei korviketta edes saanut kuin kokeilumielessä.
 
Kuinka kauan kotiutumisesta on? Jos vauva on edelleen kipeä niin ei varmaan ole ruokahalua. Meidän vauvalla oli rs-virus kaksiviikkoisena (ei joutunut sisälle sairaalaan kun jaksoi syödä) ja mielestäni hän söi selkeästi lyhyempiä aikoja kerrallaan kuin sitä ennen tai sen jälkeen.

Mitä jos tarjoaisit muutakin kuin maitoa? Vaikka joitain marjasoseita tai kiisseleitä?
 
Tänään ollaan kotiuduttu. Ei vaikuta enää kipuiselta kun jaksaa touhuta ja seurailla normaalisti. Hänelle menee vielä kuitenkin antibiootti korvatulehdukseen ja lisäksi panadol mahdolliseen kipuun. Vauva on (ollut) koliikkinen joten en ole vielä uskaltanut soseilla, mutta lääkärin kanssa tänään aamulla juteltiin, että aloitetaan mustikalla. Annoinkin maistiaisia siitä, mutta ei suostunut suosiolla sitä ainakaan eka kerralla syömään. Hu kokeillaan uudestaan. Mutta silti pitäisi sitä maitoa saada menemään rutkasti enemmän kuin mitä nyt suostuu suosiolla syömään (30-60ml kolmen tunnin välein)
 
[QUOTE="kiki";23476566]korvikkeen vaihto?jos siis käytössä on korvike =)[/QUOTE]

Tätä sairaalastakin sanottiin, että voi kokeilla. Mietin vaan, että miten se nyt yhtäkkiä alkaa sitä vikomaan :confused: mutta vauvat on kyllä aika mystisiä välillä : /
 

Yhteistyössä