Apuva mikä tää on!! Kuva!!!

  • Viestiketjun aloittaja Hjepl
  • Ensimmäinen viesti
Luomi
Menisin näyttämään työterveyslääkärille, kunnalliselle lääkärille jos pääsee, tai yksityiselle ihotautilääkärille. Sitten palaisin tänne kertomaan mikä se oikeasti oli.
 
vieruus
[QUOTE="Ilu";29934784]Jos tuo on vyöruusu, jolta se näyttää, se tarttuu. Onko läheiset jo sairastaneet vesirokon?[/QUOTE]meillä on miehellä ollut kaksi kertaa vyöruusu eikä ole muihin tarttunut
 
hjelp
Kiitos vastauksista. Olen miettinyt pääni puhki ja googgeloinut. Olen käynyt vaihtoehtoja syyhypunkista- melanoomaan. Lääkärissä tuntuu turhalta käydä jos edes saisin lääkäriajan se sanos vaa et verenpurkauma ja hellurei. Tietenkin jos raaskis yksityisellä käydä..
 
palstadiagnoosi
Ontelosyylä tulee mieleen tuosta kuvasta. Voit soittaa terveyskeskukseen ja varata ajan hoitajan vastaanotolle, niin saat varmuuden mikä tuo on. Sillä se selviää eikä tarvitse turhaan lääkärin aikaa varata. Passittavat sinut kyllä lääkärin vastaanotolle jos se sellaista vaatii.
 
mmmmmmm
ihan tavallinen hyttysenpisto mutta kun olet kynsinyt sitä niin ärtynyt vaan. Se sulle annettaisiin diagnoosiksi jos nyt lääkäriin menet tuon kanssa. Laita siihen kortisonivoidetta päälle niin siihen se tokenee.
 

Yhteistyössä