arvatkaa harmittaako????

ostin oran jovit kaverilta käytettynä tässä hiljattain ku ajattelin et saan hyvät käytetyt ja hintakin oli vielä sopiva..
niin enpä älynnyt testailla niitä sisätiloissa kotona pyöritellä ......ne ei mahdu meidän pukuhuoneen ovesta sisään. pukuhuoneesta mennään pesuhuoneeseen niin onpa kiva ku en saa kärrejä ikinä pesuun (edes rengas pesulle en pääse) ku ne pitää purkaa osiin ihan perusteellisesti et saan ne sinne..... akseliväli liian leveä.... :'( :'( suututtaa.


mies ei paljon asialle tuumaillut mutta ei se joka päivä kurakeleillä joudu rattaita roudaamaan. ei huvittas alkaa rattaita vaihtamaan ku todellakin ovat kuin uudet ja oveakaan ei kehtaa isontamaan alkaa...

sanokee mittee mie tien...??????

aikaa tässä vielä on miettiä heinäkuulle...
mutta kyllä ihminen välillä on tyhmä...
 
Jos heinäkuulle on aikaa niin myy eteenpäin ja hommaa kapeammat tilalle. Jos ovat kuin uudet ja olette saaneet hyvään hintaan niin uskon että saat vähintään omasi niistä pois. =)

Riippuu siitäkin kummasta koet olevan enemmän vaivaa, vaunujen vaihtamisesta vai purkamisesta pesuhuoneeseen..?

Minulle ei kyllä ole edes tullut mieleen että pitäisi päästä pesuhuoneeseen vaunujen kanssa... Olenkohan pulassa sitten rapakelien aikaan? Saa nähdä, vaunut ei ole vielä tulleet ja nyt 33+6. Pitääköhän lähteä tästä mittailemaan ovia... :whistle:
 
Meillä ei edes ole pesuhuonetta enkä kokenut sitä mitenkään ongelmaksi. Laitoin ennen sisälle tuloa rengassuojat renkaisiin ja sitten kun kun pyyhin joskus isommat kurat renkaista pois, sanomalehteä alle ja rätti ja ämpäri avuksi.
 
Meillä ei mahtuneet vaunut koko pesuhuoneeseen, kun oli niin pieni huone :D . Meillä oli vaunut (nykyään rattaina) koko ajan kerrostalo kolmion eteisessä. En mäkään ole kokenut mitenkään hankalaksi sitä ettei niitä renkaita voi pestä. Eikä se kura niihin niin pahasti jää, saa oikeesti kävellä ihan mutavellissä, jotta ne likaantuu tosi pahasti.

Rengassuojat on tosi hyvät eikä ole mikään kallis ostos. Ja jos ennen sisääntuloa esim harjaa suurimmat pois, suojat päälle niin hyvin pärjää. Ei mun mielestä kannata hankkia toisia vaunuja jos on mielensensä jo löytänyt.
 
tosiaan maalla asutaan ja kuraa ynnä muuta kökköö kantautuu sisälle jo kahden muun mukulan mukana ni helpottashan se ku lenkin jälkeen sais kärrit napattua pesuun lähinnä rengas pyykille ja muutenkin kuivamaan ni ei lattiat lainehi...

oisko kukaan hirmusen viitseliäs ja mittais rattaiden ulkoleveyden ni sais vähä vinkkiä mitä merkkiä tässä lähtis metästämään oviaukko on levee 60cm... on nämä vanhat maatalot kyllä ihme mitotettuja :/
 
Meidän oran jovi aireista saa nuo renkaat vaan irti? Irtoavatkin superhelposti. Käviskö helpommin pesut jos vaan irrottais aina renkaat ja pesis ne? vaunut vois varmaan hetken odotella ilman renkaita vaikka terassilla? :)
 
Me ei olla koskaan käytetty rattaita rengaspesulla mutta jos sellanen tarve sulla on niin ehdottaisin että ottaisit pesuvettä vettä vaikka kahteen tyhjään limpparipulloon ja pesisit renkaat jonkun pienen harjan kanssa pihassa.
 
En minäkään koskaan rengaspesulla esikon vaunuja käyttänyt. Tosin en ole niitä tuonut sisällekkään, vaikka alunperin oli tarkoitus. Tajusin vain, että niitä voi yhtä hyvin pitää autotallissa. kannoin vaan vauvan kantokoppineen sisään. Ei oo kyllä kantautunut kuraa autotalliinkaa ja asun Länsi-Norjassa, jossa rapa roiskuu ympäri vuoden. Rengassuojat mulla jäi käyttämättä. Kerrostalossa varmaan tosi hyvät.
 
Meillä on pärjätty jopa ilman rengassuojiakin, vaikka roudaan vaunut aina takaovesta olohuoneeseen... Ostettiin takaoven eteen iso kuramatto (metritavaraa), joka kerää pahimmat kurat. Eikä oikeesti ole reilun vuoden aikana renkaat olleet kertaakaan niin kuraiset, että olis pitänyt pestä. Ja ei päästä asfaltilla kotiovelle asti, vaan ihan kunnon kurissa kuljetaan. Hiekkaa kulkeutuu sisälle kyllä paljon, mutta kuramatto auttaa ja pölynimurilla hiekasta pääsee eroon.

Kerran oli koirankakkaa renkaissa ja putsasin renkaat ennen sisälle tuloa suihkupullolla! Hyvin irtos renkaiden uristakin, kun laittoi suihkun sillai teräväksi vai miten sen nyt sanoisi... :ashamed:
 
meillä ei oo kyllä kuuna päivänä renkaita pesty!Eteisessä matto jonka päällä vaunut majailee, siihen ne kurat sit jää, jos on oikei kunnon mutakeli niin sit laitetaan rengassuojat.Meillä kyllä vaunuista saa renkaat irrotettuakin et vois periaatteessa viedä ne pestäväks mut enpä oo vaivautunu...
 
menee jos jaksaa kantaa :LOL:

ajattelin myydä kärrit ja katella pienempiä kärriä... saapahan muutenkin kärrit välillä pois edestä ku mahtuu pukkariin säilytykseen ei vaan pesuasioissa.

moni varmaan pitäny minua ihan dorkana ku tälläsen asian kans painiskelen, oon varmaan peruslaiska suomalainen ku haluun kaiken sujuvan suht ongelmitta ja helposti muun arjen rumban keskellä!!!


 

Yhteistyössä