Asumme kaksiossa ja meitä 3 henkeä.

  • Viestiketjun aloittaja "meiju"
  • Ensimmäinen viesti
vierasss
Kaveri asuu kaksiossa miehensä kahden lapsen kanssa,eli 4 henkilöä. Heillä on tosi siistiä ja tilavasti kalustettu kaunis koti.
Lapsuudessa meitä oli 4 henkeä 30-neliöisessö yksiössä. Tämä oli siihen aikaan Helsingin keskustan liepeillä ihan normaalia.
 
[QUOTE="meiju";29251704]Meitä vanhemmat plus 9v lapsi.[/QUOTE]

No joo, jos haluat vielä ahtaampaa, niin lapsuuskaverini asui perheensä kanssa kolmiossa... vanhemmat ja viisi lasta. Taitaa olla sopeutumisesta ja suhtautumisesta kiinni, miten ahtauden määrittelee =)
 
Me asutaan kaksiossa. Kaksi aikuista ja kohta kaksi vuotias lapsi, lisäksi iso koira ja toinen lapsi tulossa keväällä. Meinattiin kyllä jossain vaiheessa muuttaa isompaan mut toistaiseksi ei oo kiirettä, eli varmaan vauva tulee vielä jonkun aikaa tässä asunnossa asumaan.

Toistaiseksi ei oo vielä ahdasta ollut...
 
"vierailija"
Täällä oleillaan kaksiossa nelhenkisen perheen voimin ja ei näillä näkymin olla muuttamassa mihinkään moneen moneen vuoteen. Kyseessä on kuitenkin 98 neliön loft-asunto,mikä on muunneltavissa. Aluksi asuttiin kaksosten kanssa 55 neliön kaksiossa ja siellä meinasi tulla ahdasta ja muutenkin ahdisti sen asunnon huono pohja.
 
Asuttiin 52 neliön kaksiossa 2+1 ja mahduttiin, kun oli hyvin säilytystilaa. Jos kylppäriin olisi mahtunut molemmat suihku ja pesukone sekä olohuone olisi ollut hieman isompi, niin oltaisiin varmaan jääty siihen asuntoon.
 
kfkfkf
Mä asuin lasten kanssa reiliu 50 neliöisessä kaksiossa monta vuotta :)
Toinen oli jo koululainen... 3 henkilöä

Pari kuukautta "asuimme" nelistään samaisessa asunnossa, kun mies tuli kuvioihin.
 
v iera s
Me asutaan kaksiossa, n.60neliötä, kaksi aikuista ja yksi nelivuotias ja muutaman neliön tilaa vievä lemmikki. Ahdasta on! Meillä onkin paljon tavaraa, harrastetaan kotona kaikenlaista tilaavievää, kuten ompelua, leffoja, kirjoja jne. Tääl on aina niin sotkusta ja ahdasta, ettei viitsi vieraitakaan kutsua. Varsinkaan lapsiperheitä. Olis unelma päästä edes johonkin kolmioon...
 
"Jooo"
Meitä asuu nyt pienessä kaksiossa kolme henkeä. Mieslusmu muutti pois toistaiseksi. Että kiinnostaa kaikki pienen asunnon sisustusvinkit, koska isompaan ei ole rohkeutta muuttaa, PK-seudulla kun asutaan ja vuokrat sen mukaiset.
 
"Anne"
[QUOTE="Jooo";29252997]Meitä asuu nyt pienessä kaksiossa kolme henkeä. Mieslusmu muutti pois toistaiseksi. Että kiinnostaa kaikki pienen asunnon sisustusvinkit, koska isompaan ei ole rohkeutta muuttaa, PK-seudulla kun asutaan ja vuokrat sen mukaiset.[/QUOTE]

Meillä on vaatehuone joka jelppaa tosi paljon. Muutoin heti isoimpana apuna tulee iso lipasto tv-tasona. Siihen mahtuu vähintään yhden ihmisen vaatteet.
Aikuiset nukutaan olkkarissa. Sänky on nurkassa ja paneeliverhoilla on jaettu tilaa niin että olkkari ei tunnu pienemmältä mutta sänky ei pelkästään törötä nurkassa kumman näköisesti.
 
Meitä asuu 2+2 60 neliössä. Vanha "mummonmökki", avointa tilaa lähes kokonaan. Ei ole ahdasta, vaikka kyllä melkoista kikkailua kaikki tavaroiden säilytys, kun huonekorkeuskin on huimat 210cm. Mutta tässä nyt ajateltiin asua pidempään.
 

Yhteistyössä