Aurinkolaseista

  • Viestiketjun aloittaja Kesätyttö
  • Ensimmäinen viesti
Santeli
Noista toisista ei ole kokemusta, elikkä siinä mielessä en voi sanoa, kummat olis paremmat. Ostimme pojalle Julbot, ja ne on ainakin olleet hyvät. Pojalla on pitkät ripset, eikä ota laseihin kiinni. Ja remmin kanssa pysyy hyvin päässä. Kannattaa ehdottomasti sovittaa niitä ennen kuin ostaa; poika on 6 kk mutta Julbojen pienempi malli (ohjeen mukaan 0-1-vuotiaille) oli liian pieni, elikkä ostimme isomman (1-2-vuotiaille). Ja on hyvän kokoinen, ja saattaa ehkä mennä vielä ensi kesänäkin.
 
Meillä oli käytössä baby bantzit ja ne painoi aina kovasti. Kun otti pois päästä niin oli tosi pahat painaumat. Sitten ostettiin julbot ja ne ei kyllä jätä mitään jälkiä ja tyttökin on tykännyt nyt keväällä niitä käyttää.
 
Esikoisella oli Julbon 'toon' -malli, joka on ollut 4 kk aina tähän 3 vuoden ikään asti ja menee varmaan vielä pidempäänkin. Kuopukselle sain lahjaksi Babybanzit, jotka tosiaan vähän painoivat, joten jos ei ollut tarkka kiristysten kanssa, (siis piti jättää aika löysälle) niin tuli kova itku ja muutenkin jättivät helposti painaumat naamaan. Lisäksi ne olivat hyvin lyhytikäiset, vain sen vauva-ajan. Yli vuoden ikäisenä olivat auttamatta liian pienet.

Suosittelen siis laseja, jotka eivät paina, ei vauva tarvitse välttämättä ihmeempiä kuminauhaviritelmiä. Käyttöikääkin kannattaa pohtia, sillä esim. Julbot ostin 35 eurolla ja ne ovat olleet kohta käytössä jo kolme vuotta ja kuopus jatkaa niiden käyttöä. Babybanzien käyttöikä oli vaivaiset 4 kuukautta eli se ensimmäinen kevät ja kesä. Lasit kuitenkin olivat reilu 20 euron arvoiset.
 
http://new.julbo.fr/fi/en/Junior/

Haluaisin vielä huomauttaa, että Julbolla on erilaisia malleja lapsille ja kannattaa sovittaa muitakin (edullisempia) malleja kuin juuri tuota Looping-mallin laseja. Toon malli sopii jo aika pienelle, esim. puolivuotiaalle ja se on huomattavasti edullisempi. Kannattaa ostaa pitkällä tähtäimellä lasit, ettei heti tarvitse ostaa uusia. B)
 
unikuu108
mä ostin eka baby banzit ja ne ei sopineet yhtään.olivat liian kapeat ja painoivat posket silmille jotta poika ei saanut silmiä auki. :LOL:

nyt eilen sitten heräteostoksena ostin cebe-merkkiset optikkoliikkeestä ja ne sopii päähän hyvin eikä haittaa meidän paksuposkeakaan..

 
Heini79
Meillä myös pojalla Julbon looping2-lasit ja hyvin antaa pitää päässä eikä jää painaumia. Ostettiin myös tuo isompi koko, kun se 1 oli jo turhan jämpti. Tuo malli siitä hyvä, kun voi pitää päässä kummin päin vaan, eikä ole sangoissa saranoita.

Markettilaseissa on se miinuspuoli, että se linssi voi olla huonossa tapauksessa kuvaa vääristävä, eikä näin lapsen ole hyvä katsoa sellaisen linssin läpi.
 

Yhteistyössä