Auto - ongelmia..

Eli kerrottakoon, että meillä on menossa auto vaihtoon tuplien vuoksi. Ongelmia on monia. Ensinnäkin jos tuplat sijoittaa taakse, niin miten esikoinen 4,5 vee istumaan, koska auton vuosimalliksi tulee todennäköisesti 95 - 00. Näissähän ainakin suuressa osassa on Airbag myös edessä ja silloinhan lasta ei suositella laitettavaksi etupenkkiin istumaan. Vaikka airbagissa olisikin turvakytkin ( mitä ei kyllä ole kuin paljon uudemissa malleissa ) niin inhimillisen vaaran riski on suuri ja en kyllä haluaisi kontolleni että airbag räjähtäisi ja neiti kuolisi sen takia. Sehän on tappava tuon ikäiselle.

Mies on autonasentaja ja haluaa laittaa oman talonsa merkin jo pelkästään korjattavuuden helppuden takia. Löytyy aina kaikki erikoistyökalut töistä jne. Eli malliksi tulisi todennäköisesti Audi A 4 tai Ww passat / Golf. Muut merkit eivät tule meidän tapauksessa kysymykseen.

Kertokaas, miten olette ratkaisseet kyseisiä ongelmia? Kiitos jo etukäteen. =)
 

Eli meillä auto on gelma tai oikeastaan tila ongelma ratkaistiin poistamalla repsikan airbag.

Meillä tähän oli monta syytä, mutta mainittakoon muutama. Autoon oli huuri tehty perustavaa laatua remontti joka maksoi pienenomaisuuden. Emme siis halunneet myydä kenellekään niin autoamme niin hyvässä kunnossa koska sitä remonttia ei kuitenkaan kauppa summassa huomioida. Auto oli niin hyvä ja vähän ajettu (diesel) että luulemme käyttävämme sitä ainakin seuraavat kymmenen vuotta. Se on unelma iso jalkatiloiltaa, varsinkin kun olen pitkä (180) niin takapenkillekin mahdun ilman että tarvitsee istua polvet suussa. Meillä istuimia pituuksiemme takia ei mitenkään voi asentaa kuljettajan taakse. Kujettajan istuin jäisi muuten aivan liian eteen...

 
kaksoset ovat olleet vauvasta asti takapenkillä,toinen kuskisn takana ja toinen vänkärin takana ja esikoinen(9v.) keskellä.
ja nyt isoissa istuimissa he istuvat samoilla paikoilla ku tähänki asti,molemmat kasvot menosuustaan,näin oli pakko asentaa kuskin takana istuva lapsi että mies mahtuu ajamaan.
 
Mä suosittelisin Joko Seat Alhambra (meillä on) taikka vastaava Wv sharan taikka pienempi Touran.
Jos pitää olla vw konsernin auto.

Seatista saa penkit kokonaan pikalukituksella pois ja vaunut saa heittämällä autoon.Ei tarvitse koota ja purkaa mitään ja kaukalot saa nätisti paikoilleen kun on isot tilat ja penkit.

Meillä oli Passat ennen, ja tästä tila-autosta en luovu vaikka tuo Passattikin oli suht ok.
Ihanaa kun autoon mahtuu rattaat,kauppakassit ja vaikka mitä ilman isompia järjestelyjä.
Ja näkyvyys on todella hyvä!

Auto on siis 7 hengen mutta penkit saa pois jollei ole tarvetta niin monelle.Ja lapset saa ilmavasti istumaan,vaikka taakse esikoinen ja keskiriville kaksoset jos haluaa todella ilmavasti laittaa!!

Eikä tarvitse vaihtaa ihan heti autoa kun näin tilavan ostaa.
Isot suosittelut!!
 
Päädymme todennäköisesti Passatiin / Audi a 4 quattroon. Vaihtoehdoiksi tuon ikäisissä malleissa ( se 95 - 00 ) ei tule muita, kuin että esikoinen istuu turvaistuimessa, joka on vaan lannevyöllä kiinni keskellä. Tuplat sitten reunoilla aluksi kaukaloissa. Sitten esikoinen korokkeelle, kun tuplat ottavat reunapaikat turvaistuimineen. Tuossa ikäluokissa ei ole vielä edes sitä kytkintä, että airbagin saisi pois päältä jotta saisi esikoisen eteen. Näillä eväillä menemme. =)

 

Yhteistyössä