Auttakaa keskenmenon kokeneet

Muutaman päivän kovat vatsakivut ja kuvotus johtivat siihen, että vessaan mennessä tulikin noin 7 cm pitkä limakalvomainen vaaleampaa ja tummempaa punaista oleva juttu, jossa puolessa välissä sikiön mallinen vaaleampi kohta, noin pari senttinen. Yritin etsiä turhaan netistä kuvia, miltä näyttää keskenmennyt sikiö.

Kaikki muuten tuntuu sopivan kirjoituksiin, mutta kuvia on vain elävistä sikiöistä. Jos vihdoin ja viimein alkaisi pisuttaa, vessassa odottaa raskaustesti.

Jos se oli keskenmeno, niin saan ainakin sielunrauhan kun tiedän. Jos ei niin mitä tämä sitten on?
 
Anteex mut meni vähän ohi..
Siis oletko raskaana ja kuinka pitkällä? Varmin tapa selvittää asia on mennä ultraan.
Itselläni kaksi keskenmenoa takana enkä tuollaista ole kyllä havainnut. Sinuna hakeutuisin lekuriin neti sijaan.
 
En ole tiennyt olevani raskaana, juuri ostin testin, jota en ole vielä ehtinyt tehdä kun alkoi vuoto ja tuli se jutska. Odotan nyt, että pääsisin tekemään testin. Sitten tiedän, tarvitsenko lääkäriä.

Eniten ihmetyttää, mikä se on mikä minusta tuli? Oletteko siis muut keskenmenon saaneet nähneet sen mitä pois tulee, että miltä se näyttää?
 
kipin kapin lääkäriin. kyseessä saattaa olla varhainen keskenmeno, vasta alkio tai pelkkä tuulimuna. Mutta on hyvä että gynekologi ultralla katsoo, että kohtu on tyhjentynyt kokonaan. Muuten on aina tulehdusvaara. Raskaustestistä et tule yhtään viisaammaksi näyttipä se sitten plussaa tai ei.
 
Vieras kans
Hyvinkin on saattanut olla sikiöpussi/istukkaa/alkio, jonka olet huomannut. Omassa keskenmenossa jäi paperiin selkeää kudosta, isohko määrä. Jotain se oli. Sen tarkemmin en halunnut tarkastella, mutta epäilin istukkakudokseksi.
Raskaustesti luultavasti näyttäisi vielä positiivista, jos/vaikka kyseessä olikin keskenmeno. Hcg-taso laskee pikkuhiljaa.
 
Mulla tuli keskenmenossa 2 noin 5 cm kokoista klönttiä. Tavallaan voisin kuvailla, et ne oli jotain kudosta, jossa siis verta. En hirveesti niit tutkinu, enkä siis tiedä millainen sikiö on keskenmenossa. Ei silloin ensimmäisenä huvittanut... Eli paha sanoa mitä kaikkea sieltä ulos on tullut.

Mielestäni sulla on tapahtunut keskenmeno ja tosiaan se testi ei auta nyt yhtään. Ultraan vaan, niin saat selvyyden...
 
Musta tuli ulos ihan selvä istukka ja kalvopussi, sekä sen sisällä jotain epämääräistä, mikä varmaan oli se sikiö.En enää tutkinut sitä tarkemmin, näytti niin ällöltä koko mötikkä sen verimäärän keskellä. No juu, sen verran huusin miestä paikalle, että sekin sai kokea tuon näyn, ja tietää miten kävi ilman sen suurempia selittelyjä.
Ja kuukuppiin jäi se mötikkä, kun hätäpäissäni tuuppasin sen sisuksiini, kun pahin vuoto alkoi.
Ja ne kivut oli ihan hirveät. \|O
Mutta yllättävän nopeasti vuoto alkoi sitten vähentyä. Tuli kerralla kaikki ulos.

14 vuotta sitten kun toinen kaksosistani tuli ulos, oli sekin tuollainen mötikkä, mutta tuli ilmeisesti palasina ulos. Sikiö kun oli isompi. Silloin ei ollut kipuja, vaan hirveä vuoto. Toinen kaksonen jäi sisälle ja syntyi keskosena, mutta on nyt terve ja reipas 13v neitonen.

Kahdesti on myös synnytyksen jälkeen tullut ulos sellainen viilipurkillisen kokoinen hyytymä. Ne on tutkittu, ja molemmissa oli alkanut raskaus, joka olimennyt kesken, mutta jäänyt kohtuun, ja tuli vasta synnytysten jälkeen ulos. Silloin oli jälkisupistukset ihan hirveitä, ja vielä hirveämpää oli se, kun hoitajat eivät meinanneet uskoa, eivätkä antaneet tarpeeksi särkylääkettä.
 

Yhteistyössä