auttakaaa!! postissa paljon asioineet.

  • Viestiketjun aloittaja alterego
  • Ensimmäinen viesti
alterego
Myin huutiksessa tuotteen, jonka ostaja maksoi tililleni. Postikulut ostaja haluaisi maksaa postiin noutaessaan pakettia.
Onko mahdollista?
Minkälainen palvelu se sitten on mahdollisesti nimeltään? :)
Kiitos, jos joku osaa ketoa.
=)
 
A shadieeyah
on mutta en suostuis..lisämaksua saattavat posti ottaa(paketti menis kai tavallaan postiennakkona?luulisin)..mutta riskiksi voi jäädä ettei ostaja maksakkaan postikuluja.

Kaikki rahat ensin ja paketti vasta sitten matkaan
 
Huutis
Kyseeseen tulee silloin postiennakko. Se ennakko maksu on niin kallis, ettei sitä kannata käyttää kuin ainoastaan rahallisesti suurissa huudoissa. Itse en myy postiennakolla koskaan, sillä siinä on aina riski lunastamattomasta tuotteesta. En periaatteestakaan luovuta tavaraa ostajalle, ennekuin raha on vaihtanut omistajaa.
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
kun en vaan tiedä paljonko ne postikulut tekee..:/ sitteristä on kyse.
onko kotona vaakaa? mittaat siinä vaa-alla sen sitterin tai sitten katot vaikka netistä vastaavanlaisen sitterin ja paljon se painaa(teknisissä tiedoissa lukee).
Ja sitten katot http://www.posti.fi ja sieltä hintatiedoista painon avulla sen hinnan.
 
vieras
sitteri on aika kevyt ja halpa ostos. Postiennakkoa ei kannata käyttää. Menee varmaan sinä toisiksi pienimpänä postipakettina. Katso postin sivuilta, muistaakseni jotain 8e.
 
Postiennakkomaksu on ollut ainakin viimevuoden puolella 3?.

laita matkahuoltoon niin saa helpommin.Siellä voit merkitä että vastaanottaja maksaa rahdin eikä sun tartte huolehtia sen enempää :)
muutenkin kaikki hieman isompi kannattaa laittaa mh:n kautta
 
huutis
Älä nyt ihmeessä lähde raahaamaan sitä sitteriä postiin. Kamala vaiva! Perit postareita x euroa, vaikkapa 9. Sitten ilmoitat palattavasti ylimääräiset pstarit tarvittaessa. Katso postin nettisivuilta postikulut. Pystyt varmasti arvioimaan painaako sitteri alle 500g vai 2kg...
 

Yhteistyössä