baby (lego) dublot?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
olen kohta lähdössä kirpparille viemään tavaraa myyntiin ja pitäisi hinnoitella dublot:
-veturi
-poliisiautosetti
-2 autoa
-erikokoisia peruspalikoita ( noin 20kpl)
-heliseviä palikoita
-ukkoja ja akkoja
-alustoja

meinasin tehdä noita pari eri pakettia mutta mitä laitan hinnaksi?
 
v
Onko ne dubloja vai primoja? Primoista ei makseta yhtä paljoa kuin dubloista, koska dubloilla lapsi leikkii huomattavasti pidempään. Meillä päin kirppareilla saa primoja muutamalla eurolla, mutta dubloista maksetaan monta kymppiä, vaikkei palikoit aolisi edes kovin paljoa.
 
Kannattaa tosiaan erotella oikeasti duplot erikseen ja primomössöt toiseen pakettiin. Ainakin ostajan näkökulmasta. En mä olisi pakettia ostanut, jossa olisi primoja. Älä turhaan pistä moneen pakettiin, jos ovat kaikki duploja, sillä toi on tosi pieni määrä tavaraa. Ihan yksi, jos myyt huuto.netissä. Kirppikselläkin minusta voi myydä köntissä.

20 kpl palikoita on tooosi vähän, mutta duploajoneuvot on ihan rahan-arvoisia. Ukoissa ja akoissa kannataa myös huomioida ikä. Mikäli niillä ei ole kuin vartalo ja pää, ne ovat minusta aika arvottomia, mutta kädelliset&jalalliset on jo ok.

Heittäisin arvion pakettiin 5e per ajoneuvo, palikat&ukot tässä kaupanpäälle. Pienet alustat maksaa 3kpl 10e kaupassa (maksimissaan), joten 1e kpl olisi hinta kirpparilla ja 8e sellainen valtava -> 2-3e kirpparilla. 20-25e riippuen alustojen määrästä.
 
Joo dublot ja primot erikseen. Riippuu ihan primoista mitä niistä maksetaan. Meillä on eräänlainen palikkatorni ja maksoin siitä euron. Oli kokonainen ja siisti, joten olisin voinut maksaa hiukan enemmänkin, maksimissaan kuitenkin 5 euroa. Dubloista olisin valmis maksamaan hiukan enemmän. Jos ainoastaan nuo helisevät on primoja niin 20-30 euroa muusta setistä. Laita yksityisviestiä, olisin kiinnostunut ostamaan.
 

Yhteistyössä