Niin, tuo kirkastettu voi... Siis mitä se oikein tarkoittaa? T. nimim. Kokkikoulu käymättä :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja Ihamieli:1) Kannattaa ehdottomasti käyttää kirkastettua voita, niin ei räisky
2) Kannattaa paistaa riittävän miedolla lämmöllä, että blinit ehtivät kypsyä kunnolla sisältäkin
3) Taikinanteossa ei todellakaan kannata oikoa
Meidän laskiaisajan herkkua miljoonine lisukkeineen
Siinä on erotettu voin hera ja rasva toisistaan. Minä sulatan voita mikrossa ja annan sen vaalean heran painua pohjaan ja käytän sen kirkkaan voin päältä.Alkuperäinen kirjoittaja evita:Niin, tuo kirkastettu voi... Siis mitä se oikein tarkoittaa? T. nimim. Kokkikoulu käymättä :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja Ihamieli:1) Kannattaa ehdottomasti käyttää kirkastettua voita, niin ei räisky
2) Kannattaa paistaa riittävän miedolla lämmöllä, että blinit ehtivät kypsyä kunnolla sisältäkin
3) Taikinanteossa ei todellakaan kannata oikoa
Meidän laskiaisajan herkkua miljoonine lisukkeineen
Ok, kiitos tiedosta. Olen sitä joskus miettinyt, mutta en ole jaksanut googlettaa tai katsoa keittokirjasta. =)Alkuperäinen kirjoittaja Ihamieli:Siinä on erotettu voin hera ja rasva toisistaan. Minä sulatan voita mikrossa ja annan sen vaalean heran painua pohjaan ja käytän sen kirkkaan voin päältä.