Blue village Dunamar tai Blue Star Cerro Mar Garden?

Olimme viime syksynä 2 ja 4 vuotiaiden kanssa Dunamarissa ja tykkäsimme kovasti. Siisti ja hyvä hotelli ja sijainti loistava. Merenrannalle pääsi suoraan pihan portista ja lähellä oli hyviä ruokailupaikkoja. Me kyllä söimme lähinnä hotellissa, kun meillä oli puolihoito.

Blue Star Cerrosta ei kokemuksia.
 
Me ollaan vajaan kolmen viikon päästä lähdössä, Cerro mar gardeniin mennään pariksi viikoksi ja vajaa nelivuotias lähtee mukaan.

Meillä oli useempi vaihtoehto, joista tohon sitten päädyttiin. Melko uusi hotelli ja se 4 tähteä, jonka vaadin lapsen kanssa matkatessa ulkomailla, Suomessa kolmenkin tähden hotellit on samaa tasoa kuin etelä-euroopan 4 tähteä.
 
Dunamarissa ollaan siis oltu 3 vuotta sitten, koettiin oikein hyväksi.

Nyt valinta on tehty ja testaamme tuon Cerro Mar Gardenin :) Mielelläni kuulisin Riikka-78 sulta kokemuksia/ vinkkejä, kun tulette. Onko teillä varattuna kaksio vai kolmio? Puolihoidolla?

Sama juttu, lasten kanssa matkustaessa mielelläni valitsen 4 tähteä tai enemmän, kuitenkin sitä aikaa hotellillakin tulee vietettyä.

 
Heippa,

meillä on kaksio, kolmistaan mennään, niin se meille riittää :). Ja aamiaiset vaan otettiin, meidän herra tykkää eri paikoissa käydä testaamassa ruokalistoja, ja niin me aikuisetkin tietysti tykätään :D.

Meillä on lähtö nyt jo ihan lähellä, reilu viikko enää, laittelen sitten reissun jälkeen kokemuksia.
 
Heippa.

Juu, reissu tehty, ei vaan oo muilta kiireiltä tänne ehtinyt tässä, ja nyt ollut koneenkäyttökiellossakin sormen oltua paketissa :D.

Mutta:

upee hotelli noin puitteiltaan oli, huoneessa oli siistit astiat, hyvät sängyt ja varavuodekin oli lapselle varsin hyvä, siinä äitikin yhdet päikkärit herran kanssa nukkui :). Keittiössä tiskikone, jenkkikaappi (siis jääkaappi + pieni pakasteosa, ei lokero), pyykinpesukone, uuni ja liesi. Telkku oli myös. Parvekkeella vaan 2 tuolia, se vähän huono, mutta monilla muilla parvekkeilla näky olevan enemmän, ehkä niitä ihmiset itse siirrelly eikä ollut siirretty takaisin. Parvekkeella pyykinkuivausteline, jos siellä jotain halus kuivattaa (meillä ylin 6. kerros) niin pyykkipojat piti ostaa, ettei tuuli vienyt pyykkejä.

Iso parveke oli meidän huoneessa, ne tosin huoneesta riippuen oli tosi eri kokosia. Merinäköala tais olla suurimmasta osasta parvekkeita ainakin osittain, altaalle näki kaikilta parvekkeilta myös. Lasten allas oli kiva, mutta melko pieni pyöreä, iso allas ok. Hotellilla kylpylä, keilahalli ja kuntosali (näitä ei koekäytetty) sekä baari ja ravintola. Pari kertaa syötiin hotellin ravintolassa, aika hidas palvelu kun söi listalta, seisovan pöydän ruokailuun panostivat selvästi. Ohjelmaa hotellilla ei ollut, ainoastaan kerran viikossa oli n. puolen tunnin mittainen papukaijashow baarissa.

Hotellilla myös allasbaari, tosin ei varsinaisesti altaalla, vaan sisällä ja sinne ei saanut mennä märkänä, jossa kuitenkin ihan kiva valikoima pikkusyötäviä ja sellasta. Vastapäisessä hotellissa pieni kauppa, kallis, mutta Lidliin ihan lyhyt kävelymatka, jotta sai juomaa haettua.

Siivous huoneessa joka päivä, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihtoa olis toivottu useammin (kai kahesti viikossa vaihtoivat). Huone siisti ja puhdas muuten, mutta sisätossuja käytettiin ja ne oli ihan pikimustat pohjista, ei varpasillaan kannata liikuskella.

Ilmastointi oli sekä olo- että makuuhuoneen puolella, toimi samalla säätimellä, että jos yöllä halus säädellä niin samassa huoneessa olis pitäny kaikkien nukkua, tosin ei me ainakaan yöllä tarvittu ilmastointia.

Hotellin hissit hieman temppuili, vastaanotosta oli 1 kerros ylemmäs, josta pihan kautta varsinaiseen hotellirakennukseen, myös sillä välillä hissi. Varsinainen hotellirak. 6 kerrosta, 2 hissiä (tai pohjakuvassa näky muitakin hissejä, mutta oli lukittujen ovien takana), toinen hisseistä oli usein jumissa, eli ovet auki jossain kerroksessa eikä liikkunut mihinkään.

Hotellilta vanhaan kaupunkiin 99 porrasta alaspäin, lyhyt matka ja helposti tuo alle nelivuotiaskin ne jaksoi kävellä, sellaset loivat portaat, useilla askelmilla joutu ottamaan useamman askelen, ei siis perinteistä portaissa kävelyä. Hotellilta pääsi altaalta aulan kautta suoraan kadulle, mikä ei ainakaan karkailevan lapsen kanssa varmaankaan olis maailman paras ratkasu, meillä ei kyllä ollut ongelmia.

Aamiaiset oli tosi hyvät seisovasta pöydästä, ne me otettiin. Tanskalaisilla ja muilla toimii tässä hotellissa Bamsekerho, joutu vähän selittelemään, että miten täällä on Bamsekerholaisia, kun oli sanottu pojalle, ettei hotellissa kerhoa oo (viime syksynä oli kerhossa Kyproksella), mutta finnmatkat suomesta ei tähän hotelliin kerhoa järjestä.

Altaalla aurinkotuoleja ja varjoja, ne käytävä varaamassa viimeistään yhdeksän maissa aamulla, jos aiko sellasen saada, ihmiset vei heti aamusta pyyhkeet tuoleja varaamaan ja siirteli tuoleja pitkin allasaluetta.

Mitähän muuta vielä... Me kyllä kokonaisuutena viihdyttiin hyvin ja oltiin tyytyväisiä, hotelli oli tosiaan siisti eikä kulumaa näkynyt vielä noin uudessa rakennuksessa. Palvelu oli ystävällistä kaikkialla hotellissa, ainoana miinuksena se ruoan odottelu (pitkälti yli 30 min) illalla ravintolassa listalta tilatessa vaikka ravintolassa ei ollut kuin kourallinen ruokailijoita.
 

Yhteistyössä