Brio Primo + Sing

  • Viestiketjun aloittaja "brio"
  • Ensimmäinen viesti
kermaperse harmaana
tunkeen tänne kysyyn, kun meillä on tuo kaukalo, saako sitä runkoa ostettua erikseen? siis ilman niitä koppia ja ratasosaa ja jos saa niin mistä ja minkä hintanen mahtaa olla?
Saa ostettua vaan ratasosan kanssa, hinta silloin n. 350 euroa.

Ap:lle: En ymmärrä, miksei muka onnistu? Siis onko sulla kaukalon kantokahva suorassa ylhäällä? Niin kuin kantaisit kaukaloa? Sitten vaan klikkaat sen runkoon?
 
kermaperse harmaana
[QUOTE="brio";25329619]ja muksutallin nettisivuilla oli maininta jostain adapterista. Pitää vissiin mennä sinne kysymään..[/QUOTE]

Meillä on Singit ja Primo käytössä päivittäin, ei mitään adapteria tarvii.
 
asfsf
En enää käytä kaukaloa, niin en ihan tarkkaan muista, mutta eikö sitä turvakaukalon kaarta pitänyt kääntää jompaan kumpaan suntaan sen jälkeen kun sen on asettanut rattaisiin? Sitten se vasta lukittui.
 
"brio"
Vaan kun se ei lukitu! Vaikka miten kääntää kahvasta. Kuuluuko ne mustat palat olla erilaiset kaukalossa ja ratasosassa? Tuli vaan mieleen, että jos tuo runko onkin sitä vanhempaa mallia (vaikka on ostettu 1/2010)..
 
no myytiinkö se sulle siellä liikkeessä travelsysteminä? luvattiin ja alleviivattiin että osat sopii toisiinsa eli ostit samaan aikaan vaunut+kaukalon? vai oliko sulla esim jo kaukalo kotona, ja ostit vaan vaunut? JOS myytiin pakettina, luvattiin että osat sopii yhteen, menisin kysymään ohjeita, ja jossei tuotteet sopisi yhteen vaikka niin on luvattuniin vaatisin asian korjaamista. JOS sulla oli kaukalo kotona, ja vaunut vain ostit, niin olisi kyllä itse sovittanut kaukaloa rattaisiin ennen ostoa "ihan varmuuden vuoksi". huomenna ei taida olla lastentarvikkeet välttämättä auki, mutta palaapa ensiviikolla asiaan.
 
Noniin, elikkä mullahan on tämä sama probleema ettei Sing ja Primo toimi yhdessä mitenkään päin. Primosta uupuu selkeästi ns. "liitoskohta", joka upotetaan sinne Singien runkoon jotta se Primo pysyy kiinni rungossa.. Ja nyt se itse kysymys: saako niitä "adaptereita" mistään? Kun onhan se aivan hullua, että vuoden 2012-2013 Primossa ei ole niitä muovipalasia, jotka siihen runkoon kiinnittyis ja googlettamalla en ole näitä muoviosia löytänyt millään. Onko joku muu löytänyt tai keksinyt missä vika?

Sitä kantoaisaa on käännelty ja väännelty, mutta tuloksetta.. Laitanpa kuvat, jotka googletin, jotta käypi ilmi vähän edes se, mitä nyt tässä tarkoitan..



Eli tuo ympyröity kohta kuvien turvakaukaloissa. Meillä näyttää samalta kuin tuo oikeanpuoleinen ja tuollainen vasemman puoleinen sen pitäisi kaiken järjen mukaan olla. Mimmonen adapteri siihen tarvitaan, mistä saa ja onko jollain muulla vastaavaa kokemusta olemassa? :\
 
vierailija
Itsekin toden totta luulin, että Brio Primo kaukalo ei vaan istu Brio Sing -ratasosaan. Mutta olin väärässä. Väittäisin, että mitään adapteria ei ole olemassakaan. Ikivanhat mallit (< 2008) voivat toki poiketa tästä olettamasta.

Keskeistä on oivaltaa, että koppa kiinnitetään rattaaseen siten, että vauvan kasvot osoittavat äitiä/isää kohti. Tämän jälkeen, kun kaukalon kahvaa käännetään reippaasti (180 astetta) eteenpäin tapahtuu se, mitä ei aluksi uskonut todeksi. Kaukalo kiinnittyy ratasosaan tiiviisti, ja koko liitoskohta pyörähtää ihan eri näköiseksi.
 
vierailija
Vanhaa kejua taas nostan, kun täällä on ongelmia primon ja singin yhteen saamisessa. Kaukalossa on kyllä ulokkeet, jotka uppoavat vaunurunkoon, mutta lukittua niitä en saa kahvaakaan vääntämällä. Ja kaukalo kyllä kippaa, jos istuinosaa painaa eli ilman lukitusta en uskalla käyttää. Kaukalo vuosimallia 2013, vaunut pitäis olla 2011 (käytettynä ostettu, joten eihän siitä sit tiiä) eli PITÄIS kaikkien nettihakujen mukaan lukittua toisiinsa...en tajuu!

Olisiko jollain laittaa kuvaa, minkälainen Primon kaukalossa pitäisi olla se liitoskohta, joka vaunurunkoon tulee kiinni?
 

Yhteistyössä