BRIOn Happyt

Oisko kellään kokemusta Brion ilmeisesti melko uudesta vaunumallista Happy? Brion Kombeista on ollut keskustelua ja todettu ne hyviksi, mutta kiinnostaisi vaihtoehtona tuo yksinkertaisen kaunis Happy (Kombissa hieman ikävä ja ryhditön tikkikangas). Meidän tulokas (täällä pohjoisessa) tarvitsee vaunut syksyä ja talvea vasten, joten kommentoikaa vaunuja erityisesti siitä näkökulmasta.

Happysta kiinnostaisi yhdistelmäversio, jossa ratasosan päällä on helposti mukaan otettava kantokoppa (saatavilla myös erilliset ratasosa ja vaunukoppa). Hieman mietityttää vain (sekä Happyn että Kombin) kantokopan kapea tila. Mahtuukohan puolivuotias enää kunnolla kaikkine kamppeineen siihen talven kylmimpään aikaan joskus helmi-maaliskuussa? Kantokassi kopan tilalla näytti kyllä aivan liian turvattomalta tuon ratasosan päällä. Jykevin ja tilavin olisi tietysti kiinteä koppa (erillisen ratasosan kanssa) mutta kun haluaisi sellaisen mukaan otettavan kantokopan eikä ratasosaa haluaisi nurkkiin lojumaan...

Happyssa on myös hieman ohuemman näköinen verhoilu sisällä sekä päällä kuin Kombissa, pitäneekö lämpöä riittävästi?

Muitakin hyviä vaihtoehtoja saa esittää!
 
Esikoisellamme ollut tämän vuotta Happyt käytösssä - ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä vaunuihin! Pohdimme ja tutkailimme monia eri vaihtoehtoja vaunuja hankkiessamme... Ja sekös oli stressaavaa puuhaa : )

Päädyimme Happyhyihin niiden koon, tavarankuljetuskorin ja heittoaisan takia. Ja juuri em. ominaisuudet ovat perheemme käytössä olleet korvaamattomia. Olemme liikkuneet pääsääntöisesti vaunuilla kaikki nämä kuukaudet, ja kokemuksemme myös lumessa/sohjossa liikkumisesta ovat vain myönteisiä. Vaunut liikkuvat kevyesti ja ketterästi, ei ole vielä kertaakaan ollut verenmaku suussa. Vaunumme ovat compact-rungolla ja erillisellä kovalla vaunukopalla varustettu. (Eli ratasosa odottaa kaapissa vielä käyttämättömänä.)
Kovakoppa on äärimmäisen helppo ja kevyt napsauttaa pois rungosta, sekä myös pieneen autoon lastaaminen (myös yksin) on yksinkertaista.
Lapsosemme on mahtunut kaiken aikaa hyviin koppaan - eikä ole kyse mistään pienestä "sintistä".
Varmasti Happyistä on monenlaisia kokemuksia/mielipiteitä - kuten vaunuista yleensä- mutta perheemme on ollut tyytyväinen vaunuihin.
 
Kiinnostaisi tietää millainen kyseinen koppa on laatusuhteeltaan muihin verrattuna? Meillä ollut reilun vuoden ikäisestä pojalla brio novat istumarattaina,ei moittimista loistopelit plussaa varsinkin tilavasta istuinosasta ja rattaat ei silti olle mitkään järkäleet. Näissä tuli mukana ratasosan sisään laitettava koppa,en tykännyt siitä ja se kyllä vaikutti kapealta. Sitten kun tulee seuraava vauva suunitelmissa oli ostaa tuo happy koppa,mutta en ole sitä päässyt luonnossa tarkastelemaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Jädemies:
Varmaan muuten ihan hyvät mutta ovat kiinassa valmistettu ja Ruotsalaisessa testissä työntöaisa jäi käteen. Katkesi pakkastestissä. =)
Minun lukemassani ruotsalaisessa vaunutestissä ei ollut brion happyja testattu ollenkaan. Ja se työntöaisa, joka jäi käteen, oli nappiaisa ja sellaista happyissa ei ole. Happyissa on teleskooppiaisa.

Ap:lle: kokemusta ei ole happyista, mutta kombeista on ja meidän poitsu mahtu hyvin siihen koppaan. (Se koppahan on samankokoinen,jos ostaa kopan siihen ratasosan päälle). Poika mahtuisi koppaan vieläkin joten kuten (ikää 10 kk), mut siirryttiin n. 6 kk-iässä ratasistuimeen, koska tykkäsi jo katsella ympärilleen. Tietenkin vauvat on erikokoisia :xmas:

Siinä kombissa on mielestäni "paksumman" näköinen kangas. Oletko katsonut onko kombeissa v. 2007 kuoseja vielä myytävänä jossain? Niissä ei ole sitä tikkikangasta.
 

Yhteistyössä