Britax Multi-tech turvaistuin

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
Kannattaako ostaa, onko helppo käyttönen?
onko Hiostava?onko vyöt aina solmussa? onko niskatyyny hyvä vai roikkuuko pää..?
Tulisi noin alle 1v lapselle käyttöön...


Mitä muuta penkkiä suosittelette, selkämenosuuntaan mahdollisuus???
kokemuksia kehiin, kiitos:)
 
Toihan multi-tech on käsittääkseni aika samanlainen kun tämä http://www.britax.fi/evolvaultra08.htm.

Myyjä ainakin sanoi että siinä multissa maksetaan se satanen siitä että sen saa selkämeno suuntaan.

Meillä on toi evolva ja ollaan tykätty siitä kovasti. Siinä Ei mene vyöt solmuun helppo säätää korkeutta, leveyttä, vöitä jne..

Me ostettiin tuolla kohta 3vuotiaalla britaxi tossa joku aika sitten.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
käsittääkseni alle 3 v lapsen tulee matkustaa selkä menosuuntaan turvallisuussyistä:) siksi etin penkkiä jonka voi asentaa selkä menosuuntaan.
Juu juu..NIin niin. Mutta tarkotin vaan sitä ,että toi mun linkittämä on suht samanlainen kun se multi JA OLLAAN TYKÄTTY SIITÄ. Vastailin vaan sun kysymykseen..En muuta :whistle:
 
suosittelen, ostin pojalle hänen olessa 7kk ja tykännyt on istua siinä. vauvakaukalo hiosti niin paljon että siinä ei viihtynyt ollenkaa mut multitech ei hiosta =)
ja on tilavakin vaikka on selkämenosuuntaan, ei tarvi vielä aikoihin kuvitella et JOUTUIS kääntää naamamenosuuntaan ja poika nyt 1v9kk
 
multitech
Meilläkin on Multitech ja ollaan kyllä tykätty siitä. Ainoa miinus on ne vöiden molkerot, jotka tuntuu liian kovilta ja joustamattomilta. Ei ole lapsi niistä valittanut, mutta voisin kuvitella, että sellaisten alla ei olisi kiva olla. Meillä tyttö 1v9kk ja mahtuu hyvin olemaan selkä menosuuntaan, mutten usko, että mahtuu kuitenkaan sinne 3 vuoteen asti, mikä on suositus. Jalat joutuu olemaan kuitenkin jo koukussa siinä, jonkin verran pituutta vielä saa tulla, mutta sitten se on kai käännettävä. Pään tuen jämäkkyyteen ja sivutörmäyssuojiin olen ollut tyytyväinen. Niitä ei ollut ollenkaan two way elitessä, joka oli toinen jota vuosi sitten ostaessa mietittiin. Helppo asentaa, kun sen kerran oppi. Ensimmäinen asennus vei 40 minuuttia, kun idioottivarmistelin sitä joka suunnasta moneen kertaan, mutta nyt kokemuksen kanssa se menee 5 minuutissa. Ja mielestäni on ihan hyväkin asentaa sitä välillä uudelleen, niin huomaa, jos se on jostain kohtaan löystynyt tai muuten mennyt vinksalleen.

No, tähän on kai lisättävä, ettei muista istuimista ole kokemusta. :)
 

Yhteistyössä