Britax Verve matkarattaat

Mielipiteitä ja kokemuksia Britax Verve matkarattaista? Te joilla on jo lapsi, niin kertokaa kannattaako ostaa. Otettaisiin ensin käyttöön yhdessä Britaxin turvakaukalon kanssa ja myöhemmin ratas käytössä.
http://www.britax.fi/Verve07.htm
[/url]
 
Valitettavasti en osaa vastava varsinaiseen kysymykseesi, mutta ajattelin kertoa kuitenkin, että kaukalon kuljettaminen jollakin systeemillä on järkevä ratkaisu.Meillä ei ole noita ollut rattaita, mutta ihan näppärän näköiset ovat kuvassa. Britaxin kaukaloa ollaan kuljetettu Teutonia Funeilla ja se oli erittäin näppärä systeemi. Funithan on yhdistelmät, joskin aika kevyet, mutta pehmeän kopan kanssa käytimme niitä ihan vaunuina. Ehdottomasti kannattaa hankkia joku systeemi, jolla kaukaloa saa kuljetettua. Kantaen se on aika painava, varsinkin jos isompi vauva kyydissä.
 
Kutrisue
Minä olin noista rattaista myös kiinnostunut, mutta käydessäni katsomassa niitä yhdessä kaupassa niin totesin, etteivät ole meidän rattaat. Ensinäkin se rattaiden kasaussysteemi oli tosi hankala. Mun hermot eivät sitä kestäisi. Ja toiseksi kun laitoin siihen reilun 1 v siron lapsen istumaan, niin hänen päänsä oli jo melkein kiinni kuomussa.

Meillä oli jo valmiiksi britax yanis rattaat kaukalon kuljetusta varten ja nyt tietty matkarattaina ilman kaukaloa, enkä niitä suostuisi enää vaihtaa verveihin. Olisin kaivannut matkarattaita, jotka menisivät pikkuauton pieneen takakonttiin. Noi yanikset ovat perinteiset sateenvarjorattaat, joten eihän nekään vie niin paljon tilaa paitsi pituussuunnassa.
 
Meillä on noi matkarattaat. Ostettiin ne vasta kesällä, joten ei käytetty niitä turvakaukalon kanssa. Britaxin kaukalo meni prestigen runkoon adapterin avulla, ja se oli aivan ehdoton pojan ollessa pienempi.

Pädyttiin noihin matkarattaisiin, koska haluttiin ns. sateenvarjorattaat, ja niitä ei ole monia markkinoilla. Lisäksi pyörät oli aika reilun kokoiset, ja ainakin meillä on toiminut reisuussa erinomaisesti. Poika on nyt 82 cm, ja edelleen mahtuu reilusti verve-rattaisiin. Kasausmekasnismikaan ei ole yhtään hankala, kun sen vain oppii (onnistuu myös poika kainalossa).

Matkarattaita ostaessa pitäisin mielessä, että millaiseen tilaan niiden haluaa mahtuvan, mistä kasausmekanismista pitää, millaista niitä on työtää pidempikin aika, ja tietty jos ne soveltuu kaukalon kuljetukseen, niin se on iso plussa =)
 
viitsisitkö mitata noiden vervejen makuutilan? Ja mitan istuimesta kuomuun? Miten alas selkänoja menee? Onko tukevat? Kiitos!

Minusta nuo on kivan näköiset, ennen kaikkea näppärän oloiset. Matkarattaiden idea ainakin minusta on pieni koko ja kätevä käytettävyys, nuo näyttäis just siltä! Jotkut matkarattaina myytävät, esim gracolla muutama malli, on jopa isommat kuin meidä yhdistelmät.
 

Yhteistyössä