Bulgaria, SB; hot Iberostar sunny beach resort


Onkos täällä ko hotlassa vierailleita tai siitä kuulleita?

Kovin vähän kuvia löysin netistä joten päätin taas koittaa kysellä josko täällä olis joku juuri siinä hotellissa kenties hyvinkin viihtynyt???

Olemme 3.6 lähdössä miehen kanssa kuherrus viikkoa viettää sinne
ja matkakuume sen verran hyvin noussut et olis kiva jotain kuulla.
Ensimäinen yhteinen lämpö(??) loma! B) B)
 
Me oltiin viime elo-syyskuun vaihteessa miehen kanssa kaksin sunny beachilla ja hotelli Opalissa (Tjäreborg) Teidän hotellista en tiedä, mutta tuo mainitsemani oli todella siisti, rauhallinen hotelli. Upea henkilökunta. Muutaman sadan metrinkävelymatkan päässä siitä keskustasta, jossa yötä päivää mieletön hulina päällä.

Meillä ainakin oli erittäin onnistunut hotellivalinta. Keskustan hotelleja kuulemma viime vuosin aika usein ryöstetty asein...ovat paikallisen "mafian" omistuksessa. Jaiks.

Lasten kanssa en kuitenkaan koskaan lähtisi tuohon paikkaan. TÄmä vain oma mielipiteeni, mutta paikka omin silmin nähtynä suunnattu enemmän sinkuille ja pariskunnille, kaveriporukoille, jotka haluavat aurinkoa, biletystä, halpaa ruokaa ja viinaa. Lyhyen lentomatkan ja sitä rataa.
 
Me oltiin tuossa hotellissa toissa syksynä ja viettämässä juuri tuollaista kuherrusaikaa. Hotelli oli silloini juuri valmistunut.. Oltiin SB:llä kaksi viikkoa, joten hotellin valinta osui nappiin, koska toisella viikolla oli tosi kurjat kelit niin olisi ollut kurjaa viettää aikaa jossain murjussa, sillä sängyt oli todella tehty romanttiselle oleilulle.

Uima-altaat on loistavat ja kannattaa käydä pyyhkeellä varaamassa oma tuoli aamupalalle menon yhteydessä, sillä muuten on hankala saada paikkaa. Hotellilta voi lainata panttia vastaan ns. allaspyyhkeitä, jotka voi vaihtaa vaikka tunnin välein ja kun palauttaa pyyhkeen saa rahansa takaisin. Altaalla on ohjelmaa, joka saattaa alkaa käydä hermolle muutaman päivän jälkeen, jos haluaa levätä ja olla rauhassa. Aamupala oli loistava, löytyy monenlaista mupellettavaa, letuista hedelmäsalaattiin. Sijainti on hyvä, ei ihan rannassa, mutta ei missään korvessa, tien yli ja on rantakadulla. Huoneet oli siistit ja pyyhkeet vaihdettiin päivittäin jos niin halusi, sekä lakanat 2x vko. Siivooja kävi päivittäin ja viikkasi jopa vaatteet, jotka oli jäänyt sängyn päälle. Päivällisellä ei käyty kertaakaan, koska mentiin aina johonkin ravintolaan rannalla. Meillä oli oma terassi huoneen yhteydessä, jossa pystyi ottamaan aurinkoa, jos ei halunnut mennä rannalle tai altaalle.

Jos haluat lisää tietoa niin kerron mielelläni
 

Yhteistyössä