bulgaria sunny beach vinkkejä

  • Viestiketjun aloittaja emmi 05
  • Ensimmäinen viesti
emmi 05
Ollaan lähdössä elokuussa reissuun sunny beachille. Onks lomakohteessa käyneitä vinkkejä... Muksut silloin 1.9kk ja 9v.
Kohteessa miinuksia, plussia?
Missä kantsii käydä tms?
Lentokone/turvatarkastuskäytäntö soseet, juomat?
Mitens rattaat lentokoneessa?
Kiitti!

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 04.04.2007 klo 14:40 emmi 05 kirjoitti:
Ollaan lähdössä elokuussa reissuun sunny beachille. Onks lomakohteessa käyneitä vinkkejä... Muksut silloin 1.9kk ja 9v.
Kohteessa miinuksia, plussia?
Missä kantsii käydä tms?
Lentokone/turvatarkastuskäytäntö soseet, juomat?
Mitens rattaat lentokoneessa?
Kiitti!
Hei!

Me käytiin viime syksynä siellä, kun poika oli 1v3kk.
Mä olin aika tarkka pojan käsien puhtaudesta, kun oli koko ajan niitä silloin suuhun tunkemassa, joten ostin apteekista käsidesi ainetta muutaman pullon mukaan, joka olikin äärimmäisen hyvä, koska siellä on tosi harvoissa paikoissa mitään vessoja ja vieläpä siistejä sellaisia.

Piltit meillä oli kotoa mukana, kun silloin vielä suostu niitä syömään, mutta poika söi myös meiltä kuumennettua ruokaa. Sieltä ostettiin myös nestlen ruokia muutama purkki. Juomat olivat aika lailla koko reissun ajan mehua ja vettä (pullotettua).

Lentomatkat sujui ihan hyvin (mitä nyt pientä väsymystä) kaikki laukut, matkasänky ja rattaat tulivat onnistuneesti perille eikä mitään särkynyt. Suurin ja kauhein kokemus oli passin tarkastus Burgasin kentällä, jossa jouduimme seisomaan liki 40 asteen kuumuudessa hallissa, joka oli tupaten täynnä ihmisiä, yli kaksi tuntia. Mutta siitäkin selvittiin. :)

Kirjoita yv:tä jos haluat tietää lisää!
=)
 

Moi,

olen jo joskus aikaisemminkiin vastaillut Sunny Beachia koskeviin tiedusteluihin.. Kopsasin tuohon alle aiemmin kirjoittamiani. Siinä on lähinnä vinkkiä ruokapaikoista yms.

Mutta kun kyselit niistä rattaista lentokoneessa yms. Niin Suomesta sinnepäin menee erikoismatkatavaroissa ja voitte olla varmoja että sinne päin saatte ne ehjänä. Mutta poistulomatkalla laittavat ne ruumaan kaiken muun matkatavaran mukana ja tässä rytäkässä ainakin meillä vääntyi rattaista runko ja rengas, mutta tuloselvityksessä teimme reklamaation ja Finnair korvasi uuden ratasosan (vuoden vanhat rattaat oli kyseessä).

Mutta tässä se aiempi kirjoitukseni:

"Me oltiin Sunny Beachilla syyskuussa 10 päivää (tosin hotellina Astoria, joka on Oasiksesta hieman Nessebariin päin). Aika oli mielestäni liian pitkä, 7 päivää olisi riittänyt mainiosti (pienen lapsen kanssa ainakin), sillä Sunny Beach on rakennettu lähinnä ranta- ja baarielämää ajatellen. Syyskuussa rantaelämä oli todellakin vähän hiljasempaa (= punainen lippu rannalla koko ajan), eikä muutenkaan pienen lapsen kanssa olisi siellä voinut koko päivää loikoilla.

Parina päivänä kävelimme läheiseen Nessebarin kaupunkiin, muina päivinä tallustelimme Sunny Beachin ympäristössä.

Ruokapaikoista sen verran, että kannattaa suunnata hieman rannasta poispäin, hintataso laskee huimasti ja ruoan laatu paranee. Vaikka onhan rannan paikoissakin hintataso Suomen hintoja alhaisempi. Suosittelen kuitenkin D'jannys ravintolaa (kukkaiskadun päästä pääkadun yli ja ravintola löytyy heti basaarialueen jälkeen vasemmalta puolelta katua), eikä myöskään D'jannysistä seuraavassa ravintolassakaan hullumpi sapuska ollut, hieman kalliimpi vaan.

Aamiaistarvikkeita yms. saatte edullisesti supermarket Ballista (sijaitsee äsken mainitsemani basaarialueen lähettyvillä, oikealle kääntyvän pääkadunsuuntaisen kadun varressa). Valikoimat siellä olivat hyvät ja palvelu tosi ystävällistä!

Kysele ihmeessä, jos lisätietoja vielä haluat. Tässä tai laita yv:tä (sama nikki mustana).

Vaikka monet Bulgariaa mollaavatkin, niin ei minusta tuo nyt mikään täydellinen pettymyskään ollut. Paikalliset oli tosi lapsirakkaita ja palvelu kaikkialla ystävällistä.

Vatsataudeilta ja muulta me säästyttiin, mukana kyllä oli käsidesi, eikä majoneeseihin ja salaatteihin koskettu.

Mukavaa matkaa! Milloin olette lähdössä?"
 
Emmi05
Kiitti viestistäsi. Ollaan matkusteltu ns.paljon ennen toisen lapsen syntymää mutt käytännöt on muuttunu paljon siiitä. (8v)Sunny beachistä oo kuullu paljon vaan siitä että siä on tohon aikaan tos kuuma.
Miten se yv viesti tehdään? Olisin mielelläni vaihtanut kuulumisia?
Lähetään siis 7.8.
Enemmän ollaan käyty turkissa päin.
 

Yhteistyössä