Bulgariaan

  • Viestiketjun aloittaja matkakuume
  • Ensimmäinen viesti
matkakuume
Ollaan heinäkuun 30.pvä lähdössä perheen kanssa Sunny Beachille, onko kenelläkään kokemusta ja mitä pitäisi ollaan ennen lähtöä huomioon? Pitääkö erityisiä rokotuksia ottaa lapsille, kannattaako maitohappobakteeria syödä jo ennen matkaa? Kaikki kokemukset ja ideat ovat tervetulleita! :hug:
 
pavekakkonenharmaana
mä kyselin aikasemmin vähän samoja ja kiinnostais muakin B) me ollaan lähössä elokuun 1 päivä!!!!
minkä ikäsiä lapsia teillä on?entä mikä hotelli?
meitä lähössä 2 aikuista ja silloin 5vee ja 1vee lapset B)
 
Me oltiin viime kesänä 7kk ja 2.5 vuotiaan kanssa Bulgariassa. Mitään rokotuksia eikä maitohappobakteereja otettu. Kaikki säästyi mahataudeilta. Hotellimme oli neljän tähden Riu Helios ja pääasiassa söimme hotellilla, koska kaikki kuului hintaan. Nuorimmalla oli omat piltit mukana ja vaipat. Lennot on sopivat 2.5 tuntia, siinä ei ehdi kun syödä ja sitten aletaan jo laskeutuun. Pitää vain muistaa, ettei suunnittele mitään ihmeitä ja mennään lasten ehdoilla.
Tulimme juuri kanarilta ja kesällä pitäisi lähteä kolmeksi viikoksi Italiaan. Kaikki reissumme ovat sujuneet hyvin, vaikka on pienet pojat matkassa mukana.
 
Uudestaan
Me oltiin viime elokuun puolessavälissä viimeks siellä ja taas tänä vuonna lähdetään samaan aikaan. Oli tosi onnistunut reissu, poika oli silloin 10 kk, eikä ollut mitään ongelmia. Viimeks oltiin Poseidon-hotellissa, tänä vuonna mennään Albaan. Me syötiin maitohappobakteereita ja sit oli sellanen käsien desinfiointineste mukana, millä pyyhkästiin aina välillä omat ja muksun kädet. Pojalla oli kyllä vielä silloin omat ruuat ja maidot mukana. Kenellekään ei tullut vatsatautia, tietenkään ei syöty esim. mitään majoneesia, mitkä ovat pöydissä auringonpaisteessa koko päivän..!!
Eipä mitään ihmeellistä tuu mieleen, mitä pitäis muistaa ennen matkaa, juotavapullot mukaan käsimatkatavaroihin, sillä Burgasin lentokentällä on TOSI hiostava/seisova ilma (ja siellä voi kestää..) ja sit on vielä se bussimatka Sunny Beachiin ja ilmastointia ei ainakaan siinä bussissa ollut.
Tosi hyvä ja loiva ranta, ihana lapsille.
Jos vielä vaippoja tarvitsette, niin kannattaa ottaa Suomesta mukaan, siellä olivat kaksi kertaa kalliimpia ja saatavuus vähän niin ja näin.
Ja paikalliset "supermarketit" ovat tosi pieniä kauppoja, joissa myydään lähinnä alkoholia, virvokkeita, hiukan jotain leipä-tarvikkeita ja muuta naposteltavaa. Eli me otetaan varmaan vielä tänäkin vuonna lapselle omia ruokia mukaan.
Myös omat lääkkeet/ kuumemittari yms. mukaan, me ei ainakaan nähty apteekkia siellä( ja mikä on niissä tarjonta?) Aurinko paahtoi tosi kuumasti vielä elokuun lopullakin, joten riittävät suojakertoimet!
Meillä oli tosi mukava matka ja voin suositellä lämpimästi muillekin!! Kysykää ihmeessä, jos joku asia jäi vielä mietityttämään, vastaan mielelläni. =) =) =)
 

Yhteistyössä