Carena Double swing vai Emma Jule twin?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Oon nyt kahden vaiheilla, toisaalta nuo Carenat houkuttais enemmän koska olen niistä kuullut paljon hyviä kokemuksia ja niissä sais kuiten vauvan itseeni päin (noissa toisissa ei ilmeisesti saa?). Toisaalta Jule twinit olis muutaman sentin kapeammat, kävin tuossa mittailemassa oviaukkoja ja carenat mahtuis just ja just ovesta ulos, molemmille puolille jää sentin verran tilaa mutta onkohan se sitten käytännössä liian vähän? Muutenkin käyttökokemuksia molemmista kaipailisin :)
 
"Vieras"
No meillä noi carenat, ja hintaansa nähden olleet loistavat. Kaikialle ollaan mahduttu, ja liikkuvat näppärästi etupyörien ansiosta.
Meille ei olis voinu ees ajatella tuollaisilla yhteisellä kuomulla olevia. Esikoinen ei edes rattaiden ostovaiheessa, ollessaan 1,5v meinannut mahtua enää kuomun alle eikä muutenkaan tykännyt kuomusta. Vauvalle kuitenkin ehdoton.
Caranoissa myös tilavat tavarakorit.
 
"Nora"
Samaa mieltä edellisten kanssa. Carena oli kyllä hyvät. Omat kuomut molemmille, vauva työntäjään päin, kääntyvät rattaat ja erinomainen tavarakori olivat valtteja. Ja hyvin pääsi eteenpäin tällaisessakin paikassa, jossa ei aina ole kummoisestikaan auratut tiet. Leveys on tieten teille vähän miinusta, mutta uskoisin tein pärjäävän. Nykyään on yksösvaunut, joiden kanssa tuo sama yks sentti jää tilaa. Vähän on taiteilemista, mutta aina on sisään päästy :)

Siis piste Carenoille.
 
juletwin
Meillä on, tai oli Jule twinit ja ei ollut kyllä mitään moitittavaa. Erittäin hyvät oli ja hyvin mahtui ovesta. Myin ne just lähes uudenveroisina puoleen hintaan pois. Tykkäsin kyllä vaunuista kovasti, muista tuplista ei ole kokemuksia.
 

Yhteistyössä