Clomifen sekä huono sperma

  • Viestiketjun aloittaja Ellipsi
  • Ensimmäinen viesti
Ellipsi
Hei!

Onko täällä sellaisia, joilla olisi tilanne ollut sellainen, että miehellä huono sperman laatu, mutta naisen Clomi-avusteella ja inssillä on tullut toivottu tulos?
Mulle lääkäri sanoi, että jos miehellä on heikko sperma, niin ei Clomit paljoa auta...mutta kun olen näitä palstoja lukenut, niin aika monella on tärpänny Clomeista vaikka miehessä olisi vain periaattessa ollut jotain vikaa.
Tekeekö ne Clomit jotenkin vastaanottavaisemmaksi naisen elimistön?
 
Hei! Meillä on juuri tuollainen tilanne ja olemme silti onnellisia pikku vintiön vanhempia. Juuri näin totesi lääkäri minullekin, mutta uudet Clomit jälleen odottaa kaapissa ottamistaan edellisen kerran hyvän tuloksen perusteella, mutta mietinnässä vielä aloitanko ne.
 
Hei!
Meillä onnistui ensimmäinen inssi huonoilla simpoilla.Itellä oli clomit,puregon ja pregnyl.Meille ei sanottu mitään siihen suuntaan etteikö tätä kannattaisi yrittää.Tietenkin huonoja simppoja voi olla monenlaisia.Mutta toivotaan tulosta jos inssi tehdään!Itellä toiveissa nyt ihmeplussa luomuna kun mies ei lähde hoitoihin..jos raskaus olisi muuttanut ovulointiongelmaa..toivoahan aina saa.
 
Meillä oli tässä loppuvuodesta eka ivf- hoito, plussa tuli mutte meni kesken n rv8, kaksi siirrettiin ja pakkaseen ei yhtään. Miehelläni oli clomit parantamassa siittiöiden laatua ja lisäämässä testosteronituotantoa (oli tosi alhainen),määräsivät siis täällä oysissa. nyt sitten mietimme että menemmekö tässä välissä väestöliitolle ja tekisimme pari inseminaatiota kun nuo ivf jonot julkiselle on sen 6-8kk..että voisi yrittää hieman pienemmällä hormonimäärällä. Oltiin siellä n vuosi sitten ja tehtiin kaks inssiä, molemmista nega, mutta elämäntavat parantuneet huomattavasti, mieskin lopetti siitä tupakanpolton ja nyt tosiaan silläkin nuo clomit kaverina, niin luulis kai tuosta jo tärppäävän. Miehellähän tuon tarkoitus on parantaa laatua ja liikkuvuutta...ihmettelen vain että miksiköhän ne ei silloin vuosi sitten siellä väestöliitolla määränneet sille niitä kun vika kuitenkin löytyy miehen puolelte...
 
Heippa Ellipsi! Meillä myös miehellä huonot simpat ja me aloitettiin hoidot tuolla clomi+inssi. Inssissähän sperma pestään ja jäljelle jää vain ne hyvälaatuiset. Ja pelkästään yksi siittiöhän siihen hedelmöittymiseen tarvitaan. Meillä ei nuo kyllä tuoneet tulosta, eikä tämä icsikään....
Mutta siis olen tullut ennen hoitoja raskaaksi ihan luomusti. Eli toivoa kyllä on! Tuo kyllä meni sitten kesken.... Lääkäri on koko ajan sanonut, että varmasti jossain vaiheessa tulisi ihan luomuraskauskin, jos vaan jaksaisi yrittää. No tiedä sitä sitten, menisikö 10 vuotta vai enemmän vai nappaisiko seuraavasta kierrosta.
Arpapeliähän tämä oikeastaan on.
 

Yhteistyössä