dr. Phil ja painonpudotus haaste

Pai
Hei!

Ihan oikeasti suosittelen tätä kirjaa luettavaksi. Itse lainasin sen kirjastosta ajatuksella; katsotaampas mitä hömppää se oikein on kirjottanu...

Siinä vaan oikeesti silmät aukenee ja on pakko mennä itteensä. Löysin itseni niin monesta kohdasta, missä kerrottiin, miksi aikasemmat yritykset on epäonnistuneet.

Tämän kirjan ostan itselleni, koska siinä on myös erinäisiä tehtäviä, joita ei kirjaston kirjaan voi täyttää ja sitä kun ei voi kauheen kauaa lainassakaan pitää...

Muiden kokemuksia?
 
Pai
Kyllä siinä on joitain esimerkkejä, mutta ei mitään hehkutusta ja silleen häiritsevää. Kieli on helppolukuista, se on kirjoitettu siihen tyyliin, että kirjoittaja puhuu juuri lukijalle itselleen. Siis jos on telkkarista kattonu sitä ohjelmaa, niin tunnistaa kyllä kirjastakin tyylin.
 
...just..mie kun vaan aattelin että en osta/lainaa mut jotenki se nyt on vaan kait sitten pakko...tai ko miul on viel jonkin aikaa tekemistä tässä pikuvitosessa niin taidan *aivopestä* twist stepperöivän äitini ostamaan kirjan ko on muutenki..tohtori viilin.. :D ..juttuihin hurahtanut..

totta on että setä osaa kirjottaa ainakin silleen että asiat kolahtaa...sama oli jossain toisessakin kirjassa.. oiskohan ollut *pidä itsestäsi huolta*..

no niin tai näin..saapi nähä kummal on kirja kulutuksessa ennemmin miulla vai äiedillä ja mitä mie telkusta oon niitä tuloksia nähny niin aikuisilla kuin nuorilla niin se kirja toimii jos noudattaa opetuksia oikein... :wave:
 

Yhteistyössä