Ei ehkä ihan loppuunasti mietitty idea...

kun sain ajatuksen, että teenkin Lindströminpihvit vielä tänään valmiiksi huomista varten, ne kun on kuitenkin kaikkine raastamisineen jne ei-ihan-pika-pika-ruokaakaan tehdä.
Ja mukavampi ja nopeampi se on keittiössä touhuilla ilman noita innokkaita apukäsiä. Saavat ne apukädet sit auttaa halutessaan huomenna salaatin ja muusin teossa kuitenkin.

Muuten siis hyvä juu, mutta nyt pitää odotella, että ne jäähtyy ainakin vähän, että ne voi laittaa jääkaappiin. Mutta onneks noi jäähtyy melko nopeesti kuitenkin. Vaikka ainahan se aika tuntuu vallan matelevan, kun jotain odottaa ja leukojakin jo kummasti repii. *haukotus*
 
"Noo"
Minä levittelen leivinpaperin päälle ja laitan esim. lusikan alle, jotta jäähtyy nopeammin. Tietty ulkona jäähtyisi nopeasti mutta pitäisi vahtia sitten vieressä.
 
"vieras"
Jotain hyötyä siitäkin, että meillä on 50-luvun talossa sairaan kylmä "tuulikaappi" tai eteinen, miten sen nyt ottaa, ja siitä vintille menevät rappuset :D Talvella siellä voi säilyttää ruokaa, esimerkiksi jotain oikein isoa kattilaa joka ei mahdu kunnolla jääkappiin, kun lämpöä on saman verran tai vähemmän kuin jääkaapissa, ja sinne on hyvä aina viedä ruokia jäähtymään :) Ulos ei voi viedä mitään kun kissat käy syömässä.
 

Yhteistyössä