EI TOSIKOILLE

Onko Ursula hyytynyt hankeen? Täällä me tiedonjanoiset kieli pitkällä odotamme :p

Saan tässä samalla testattua omaa kysymystäni:

Tuntuu, että saan kaikki ketjut hyytymään kun kirjoitan niihin. Senjälkeen ne vaipuvat autuaasti unholaan, kukaan ei enää vastaa mitään. Mistä tämä johtuu ja käykö tälle(kin) ketjulle nyt näin. :whistle:
 
Hyvä Räpärällä! 1) Kodin saa pysymään siistinä, kun ei sotke eikä varsinkaan anna toisten sotkea! 2) Kaikilla vaatteet eivät pöllyä yhtä paljon. Kuivausrumpu esimerkiksi ottaa vaatteista haltuunsa irtoavaa ainesta ja estää täten pölynmuodostusta. Myös tekstiilien materiaalit ja rakenteet vaikuttavat pölyn määrään. 3) Pöly ei lopu, koska se on uusiutuva luonnonvara. 4) Aina ei ole pakko jaksaa, mutta usein on pystyttävä ajoittamaan jaksamattomuutensa oikeaan ajankohtaan.

Hyvä Tyy! 1) Vauva vaistoaa erehtymättömästi, jos äiti suuntaa huomionsa johonkin toisarvoiseen eikä häneen. Usein tämä huomiotta jääminen saa aikaan isomman tai pienemmän itkun. 2) Neuvola on paikka, jossa neuvotaan. Jos siellä käyvät perheet toimisivat aukottoman esimerkillisesti, turhautuisi neuvolantäti ja jäisi frustraationsa vuoksi ennenaikaiselle eläkkeelle. Hänen parastaan ajatellen tämä kysymäsi siis tapahtuu. 3) Kokemuksen syvä rintaääni kumpuaa kehostani kuiskaamaan, että vanhat virheet toistuvat ja uusia tehdään hyvistä aikeista huolimatta. Sangen tavallista on, että myös edellisten sukupolvien virheet toistuvat , vaikka moni vannoo mielessään vanhempiensa käytöstä ajatellen, että minä en ainakaan koskaan tee noin, jos minulla joskus on lapsia!

Hyvä Lutra Lutra! 1) Yritä houkutella pikkutarmoja eli tarmonpuuskia luoksesi nukkumalla, ulkoilemalla ja syömällä sopivasti. Näistä tarmonpuuskista voit sitten tuloksia ihaillen kasvattaa isompia tarmoja, ja pian olet täynnä tarmoa! 2) On täysin virheellistä kuvitella, että lapsi testaa lelujen kestävyyttä hakkaamalla niitä lattiaan. Asia on täysin päinvastoin: lapsi testaa uudella lelulla, kuinka hyvin lattia kestää!

Hyvä lempiteeni, Tiikerin päiväuni! 1) Iloksesi ilmoitan, etten ole hyytynyt hankeen, vaikka uhkeat lumikinokset kaunistavatkin ympäristöä. Nyt voitte vetäistä kielet pitkältä ja nauttia siitä, että Ursula on läsnä taas! 2) Ole huoletta, ei sinulla ole hyydyttävää vaikutusta ketjuihin, vaikka sattumoisin noin 362 kertaa ketju onkin uponnut unhon suohon kommenttisi jälkeen! Elämä on täynnä suloisia sattumuksia. Eikä tämäkään ketju ollut katoamaisillaan, kunhan vain vähän lepäili Ursulan uhrautuessa lumitöihin ja lapasen neulontaan.

Hyvä RJS! Muistini mutkista kaivautui esille luulo, että on ollut olemassa yksisarvisia dinosauruksia. Varmistin tiedon perheemme parhaalta dinosaurusasiantuntijalta, eli eskarilaiselta, joka valisti minua tiedolla, että centrasaurus oli yksisarvinen. Myös sarvikuonoissa on yksisarvisia rotuja.
Toivottavasti tiedonjanonne on hetkeksi sammutettu, kun URSULA on ladellut vastauksia kuin vettä vain. Joku tosin voi olla sitä mieltä, että kestipä taas pitkään, ennen kuin hana aukesi!

Joulu joutuu pian ja URSULA joutuu nyt kahvinkeittoon Yrjänällensä!

Kysykää ketjussa, teille vastaa varmasti URSULA, kkpt!
 
Ursula hyvä,

nyt en valitettavasti ehdi lukea kaikkia kysymyksiä ja vastauksia läpi, mutta jäin pohtimaan että mitenkäs nuo rakastelut tulisi suorittaa parilla, jossa vaimolla on ikää alle 30, ja miehellä yli? Kun vaimonhan pitäisi saada kolmesti viikossa, käynkö vieraissa vai?

Kiitos vastauksesta!
 
Miksi lapset ei voi kiertää vesilätäköitä? Tänäänkin meidän nuorempi kasteli itsensä kauppareissulla juoksemalla kaikki lätäköt läpi mitä kohdalle sattui.
Vastausta mielenkiinnolla odotan.<br><br>
 
Hyvä Ursula!

Ajattelin yrittää vieroittaa itseni täällä palstailusta, laihoin tuloksin; viisi päivää ja takaisin plussalaiseksi :ashamed: .
Pitäisikö minun huolestua palstariippuvuudestani? Jos olen jossain missä ei ole nettiä, voin olla huoletta viikkokaupalla ilman nettiä. Mutta kotona kun tiedän että kone hurisee huoneen nurkassa, en voi olla ilman palstalla piipahtamista. Onko tämä merkki jonkin muunkin riippuvuuden hiipimisestä elämääni? En juo alkoholia, polta tupakkaa enkä edes juo kahvia. Onko palstariippuvuus sallittua?

:wave: RJS
 
Ursula hyvä.

Olen ollut otettu vastauksestasi ja niinpä kaipaan vastausta pohdintaani.

Tyttäremme on 3kk ja kova lisääntymisvietti minut vallannut. Imetän eikä kuukautisiakaan näy. Tilastojen mukaan olisi vissiin 2% mahdollisuus raskautua. Mitä luulet, pääsenkö tilastoihin? Mitähän kouluni opo mahtaa sanoa kun haen vain lisää ja lisää keskeytysaikaa, hän kun ei edes tiennyt kuinka kauan voi olla keskeyttäneenä, tiedätkö sinä? :attn:

Muokkaus; muita suuresti häirinnyt kirjoitusvirhe korjattu, jotta Ursulankin olisi selkeämpi tekstiä lukea :xmas: <br><br>
 
Hyvä Ursula!

En tiedä mistä moinen ajatus tuli päähäni mutta osaisitko sinä auttaa pohdinnoissani..

Ihmisiähän on hetero-, h. omo- ja biseksuaaleja mutta onko sellaisia ihmisiä joita ei kiinnosta miehet eikä naisetkaan :whistle: ?

yst.terv. RJS
 
Flupke
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.12.2006 klo 14:56 RouvaJackSparrow kirjoitti:
Ihmisiähän on hetero-, h. omo- ja biseksuaaleja mutta onko sellaisia ihmisiä joita ei kiinnosta miehet eikä naisetkaan :whistle: ?
Teen tarkentavan lisäkysymyksen: Jos tuollaisia on olemassa niin nimitetäänkö heitä singleseksuaaleiksi? :whistle:
-Tuli vaan mieleen. :D

Kerro pian! :flower:
 

Yhteistyössä