Ei vieläkään tullut postitse yhtään joulukorttia!! Muita?

  • Viestiketjun aloittaja "mie"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="mie";27728619]Miksiköhän ne niitä Postissa panttaavat?[/QUOTE]

Jonain vuonna ne punaisessa kirjeessä ajoissa lähetyt kortit menivät jakoon jo joulukuun alussa ja siitä nousi hirveä haloo. Jakavat ne sitten varmaan kerralla. Toisekseen suurin osa lähetteli ne kortit ihan viimeisinä halvan taksan päivinä, kestää purkaa sitäkin ruuhkaa.
 
oikeesti
Ihan oikeesti, vielä jaksat jauhaa tästä korttiasiasta! Onhan tässä kaksi päivää vielä aikaa niiden tulla, ja monesti ne kortit tulla tupsahtaa kerralla postinjakeluun ja siten myös kerralla jaetaan postinsaajille!
 
"Milja"
Ei ole tullut meillekään ja taidan olla pikkumainen, mutten pidä siitä tavasta että rupsahtavat kaikki kerralla, ennen niiden korttien yksittäin tuleminen juuri toi sitä joulun odotuksen tuntua.
 
dfg
[QUOTE="Milja";27728751]Ei ole tullut meillekään ja taidan olla pikkumainen, mutten pidä siitä tavasta että rupsahtavat kaikki kerralla, ennen niiden korttien yksittäin tuleminen juuri toi sitä joulun odotuksen tuntua.[/QUOTE]

tästä samasta syystä mä en koskaan käytä sitä postituskuorta, sillä silloin kaikki kortin puretaan ja jaetaan niistä samaan aikaan. Minustakin se korttien saamisen ilon osa on juurikin se, että niitä tulee useamman viikon aikana. posti ajattelee, että helpompi heille kun jokaisen korttiläjä tuodaan jopa niputettuna yhteen kerralla.
 
rakastan joulua
Meillekin on tullut vasta 3 korttia. Ihmettelen kanssa tätä. Enkä tykkää kanssa tuosta, vaikka se postin työtä helpottaakin, että kortit tulevat isommassa nivaskassa kerralla.
 
"vieras"
Meille tullut neljä korttia jo tullut kolmena eri päivänä (tämän päivän postia vielä odotellessa). Ja vielä ehkä samanverran olisi odotettavissa.

Asian vierestä: Musta on hassua, että itse niitä lähetetään kolmisenkymmentä ja kolmasosa muistaa takaisin... jokavuosi sama juttu.
 
xxxx..
[QUOTE="vieras";27728955]Meille tullut neljä korttia jo tullut kolmena eri päivänä (tämän päivän postia vielä odotellessa). Ja vielä ehkä samanverran olisi odotettavissa.

Asian vierestä: Musta on hassua, että itse niitä lähetetään kolmisenkymmentä ja kolmasosa muistaa takaisin... jokavuosi sama juttu.[/QUOTE]

Mä laitan seur vuonna aina vaan niille joilta on tullu meille :)
 
"lilli"
eilen tuli nippu ja tänään toinen nippu. olis kiva saada kortteja silleen vähitellen eikä missään nimessä kuminauhalla niputettuna....

mie laitan kortit talteen ens joulua varten ja laitan vain niille kortin joilta itse sain tänä vuonna.
 
Niitä kortteja on vielä ihan helvetisti jakamatta. Joten malttakaa odotella. Mieheni on Itelalla esimiehenä ja painavat kaikki noin 12 tunnin työpäiviä ihan vain siksi että saisitte ne joka jouluiset pahvinpalat ennen joulua.
 
kääkss
Meille on tullut, mutta on tullut myös muutamia muiden ihmisten kortteja. Tänäänkin tuli yksi väärään osoitteeseen tullut, eli huomenna taas postiin palauttamaan. Ei ole ennen muuten tullut meille näin montaa toisen ihmisen postia lyhyen ajan sisällä...
 
[QUOTE="vieras";27729340]Jos ne on ollu nättejä, sellasia kimaltavia, ovat ottaneet ne itelleen : /[/QUOTE]

:LOL: Tai sitten ne lajitellaan kuvien mukaan. Tontut yhteen läjään, joulupukit toiseen, punatulkut kolmanteen. Saattaahan se silloin vähän kestää.

Paljon myös vaikuttaa se mitä ja miten siihen saaja- ja osoiteriville on kirjoitettu. Voipi olla että ei tulekaan perille jos kortissa lukee;
Pekka-, Riitta- ja Tessu-tonttu
Keltainen talo toisen mutkan jälkeen
????? Tohmajärvi
 
"vieras"
:LOL: Tai sitten ne lajitellaan kuvien mukaan. Tontut yhteen läjään, joulupukit toiseen, punatulkut kolmanteen. Saattaahan se silloin vähän kestää.

Paljon myös vaikuttaa se mitä ja miten siihen saaja- ja osoiteriville on kirjoitettu. Voipi olla että ei tulekaan perille jos kortissa lukee;
Pekka-, Riitta- ja Tessu-tonttu
Keltainen talo toisen mutkan jälkeen
????? Tohmajärvi
Kuule ihan tiedoxks vaan et meille on tullut jo kahdenkymmenen vuoden ajan kortti Afrikasta ja siinä lukee vaan että "naapuri, Suomi"! Aina on löytänyt perille!!
 

Yhteistyössä