Eihän 5-kuiset nouse vielä kontalleen??

vieras
Eikä kauan mene, että rupeaa kiipeilemään. Siinä vaiheessa kun vääntää itsensä sohvalle, joutuu jatkuvasti vahtimaan - siinä alastulon oppimisessa kun tuntuu menevän sitä aikaa reilusti enemmän.
 
vieras
Aivan on kauhiaa katottavaa tuon neitin meno,kun nousee tukee vasten ja kopsauttelee päätään vähän väliä.Kyllä 6kk on ihan liian pieni kunnolla liikkumaan,mut minkäs teet.
 
Ei meillä ainakaan. :whistle:

2v4kk liikkuu ryömimällä, en muista missä vaiheessa alkoi hetkittäin konttausasentoa kokeilemaan, mutta ei siinä montaa sekuntia viivy vieläkään. Kuopus 13kk sama juttu, alkoi ryömiä juuri ennen 1v päiväänsä ja nyt saattaa hetkittäin maistella konttausasentoa muttei edes meinaa niin liikkeelle lähteä.

Minä taas joskus toivoisin että ongelmana olisi tuo "liian aikainen" liikkeelle lähtö... :D

nimim. ei aina helppoa näinkään ;)
 
4kk tuo alkoi kans ryömimään eteenpäin,konttaus asentoon 4,5kk se vaan nyt 5kk kun se nostaa pepun korkeelle ilmaan ja "ruopii"paikallaan ni nenällään se on maassa kiinni raasu :D sama kun peruuttaa istumaan ni huomaa ku "onneessaan" näyttellee et kattokaa mä osaan ja muks menee selälleen..tuntuu ettei vauva aikaa muka ollut oikeestaan yhtään :'( vaikka vasta tulee 6kk täyteen..
 

Yhteistyössä