Eikö kukaan piinaile tällä viikolla?

Vitsi kun olis ihanaa, kun kävis niin kuin SEElle =) :hug: :heart: Stressiä pukkaa kun päivät vähenee (vai lisääntyykö ne) :whistle: Vaikea näistä tuntemuksistakaan on mitään sanoa, kun noi Luget hämää :ashamed:
..kyllä me LT82 kanssa pian päästään näistä ongelmista, jookos!! :wave:
 
Pupuvaimo, meille annettiin ohjeeksi tehdä testi pp14. Kaikille muille on näköjään sanottu pp16? Mulla on nyt menossa pp11 ja pp14 teen testin ja jos se on nega, niin lopetan luget. Käytännöt näköjään vaihtelevat paikkakunnittain.
 
Huomenta!

Juu, ohjeeksi tuli että vasta pp 16 testataan, silloin viimeistään on pregnylin vaikutus poissuljettu eikä tule vääriä plussia.. tiiä sitten :ashamed: ..joka tapauksessa testasin hätäisenä aamulla predictorilla negan :ashamed: :'( En tiiä mitä ajatella :(
 
Liitynpä piinapinoon minäkin! Sain ohjeeksi testailla pp16 ja nyt menossa pp11, joten vielä on aikaa hermoilla. Olo on kovin pessimistinen ja menkkajuilimista on ollut jo parin päivän ajan. Odotukset eivät ole suuret mutta toiveet ovat valtavat.

Pupuvaimolle :hug: Toivotaan että veritesti näyttäisi positiivisempia tuloksia!
 
Eilen kp26 tein testin... :headwall: jokainen tietää että se tuskin näyttää vielä... Eli siis nega..Olisko aika siirtyä tauolle näistä touhuista!?!

Nyt odotan menkkoja ilman enempiä testejä.. viime kierrossa ovuloin ja menkat alkoi kp 33, joten turhaan hosun täällä..

Plussatuuloisia kaikille :whistle:
 
Moikka vaan kaikille :)

Oon ihmeen rauhallinen ja rento eilisestä negatestistä huolimatta, en oikein itsekään ymmärrä miten voin reagoida näin "hyvin" :| :ashamed: ..alkaakohan näin pettymyksiin tottua niin hyvin, ettei enää edes tunnu maailmanlopulta? tai sitten olen vaan alkanut ymmärtää, ettei masentuminen auta vaan päin vastoin =) ..tätiä ei silti kuulu ei näy, että odotellaan ja pidellään peukkusia teille muille!! =) :heart: :wave:
 
Täällä kanssa ihmetellään missä menkat viipyy, maanantaina oli kp 27 ja menkkojen olisi pitänyt alkaa. Ei ole vieläkään alkanut ja kuukautiset tosi säännölliset. Meillä jäi nyt lokakuussa inssi väliin miehen työmatkan takia mutta tuli juuri takas juuri H-hetkipäivän iltana. Meillä on olemassa tosi pieni mahdollisuus onnistua luomuna mutta yritystä on takana tosi kauan, joten en uskalla uskoa, että voisi tärpätä tällain.
Eiköhän ne sieltä kohta tule..

Paljon plussatuulia kaikille ja pidän peukut & varpaat pystyssä :)
Terkkusin,
Kaneli-07
 

Yhteistyössä