Eilen aloitettu almiron,apua tarvitaan

meillä ollut nan1 käytössä ja kakka ollut 2kk vihreää.tiistaina saatiin almiron resepti ja aloitimme kokeilun eilen.
vauvalla refluksi johon on lääkkeenä ollut zantac 2x0,5ml päivässä.refluksi on tuolla pysynyt kurissa,ettei nieleskelyä ja siihen liittyvää kipua ole ollut.

eilen iltana alkoi kipuitku ja raju nieleskely,kasvotkin hieman punoitti.almironia kerkesi saada n. 3x 150ml ja sen jälkeen ei suostunut syömään maitoa yhtään.huutoa kesti 3h ja mikään ei auttanut.
eli kaiken järjen mukaan kaikki johtui tuosta maidosta.

kannattaako enää jatkaa kokeilua vai onko tämä selvä peli?nan1 ei ole ollut muuta oiretta kun vihreä kakka ja hieman kärttyinen,refluksi oireet on pysyneet pois.
mitä seuraavaksi?kakka on ollu korvikkeen aloittamisen jälkeen vihreää savea ja mielestäni se ei ole normaalia.
 
Näyttäisi siltä ettei Almiron käy. Itse lopettaisin noilla oireilla. Erityiskorvikkeella kakka muuttuu savimaiseksi ja meillä Neocatella on tumman vihertävää. Me aloitettiin heti suoraan Neocatella ja se on ainut korvike mikä sopii. Altistettu on Almiron ja Nutrilon Soija, Althera kokeiltiin myös kun luin että monille sopii joille ei Almiron käy mutta heti tuli kauhea ripuli tosta ja kesti viikon lopettamisen jälkeen.
 
me ehdittiin käyttää usea kuukaus almironiakin vaikka alussa oli jo selvät oireet... oireet hieman lieveni, vatsa tottui hieman, mutta sitten alkoi iho-oireet siitäkin. niitäkin yritettiin kestää kunnes lopetettiin koko korvike ku älyttiin, että mahaahan se huutaa yökaudet ku väänteli ja käänteli jopa pahemmin kuin nannilla... ikinä ei päästy neocateen asti vaan nyt 1 vee sitten ollaan jo kokonaan ilman korviketta. kalkilla/ kaurajuomalla yritetään sitten pärjätä. se almiron kakka oli vihreetä, haisi ihan ihon läpi se korvikkeen haju, ku elimistö meni huonompaan kuntoon...yhdessä välissä se tosin passas jonkin aikaa mutta oisko joku nan kokeilu sitten lopulta tehny sen ettei se almironkaan enää passannu ollenkaan...tai sitten oli määrästä kiinni, jolloin ku alko menee iso määrä almironia meni siinäki sietoraja...neocatea varten ois tarvinnu altistusrumban johon ei lähdetty sitten ku lapsi oli jo noin 11kk...niin ja soijakaan ei passannu kun aluksi, sitten herkistyi sillekin kun tk lääkäri meni määrää sitä aluksi liian pienenä, n.5kk iässä, jolloin maitoallergia todettiin.
 
Meillä Almironilla oli kakka ihan ok, se onkin vähän sellaista savimaista ja aavistuksen vihertävää, sen sijaan refluksi pamahti ihan kamalaksi eli Almiron ei siksi sopinut meidän lapselle. Lopulta korvikkeeksi tuli sitten Neocate, nykyään käy jo tavallinen maito eli toivoa on :)
 
kakka oli tänään normaalin näköistä ja hajuista :D
refluksi ei ole pahentunut,mutta ylös sitä pyrkii tulemaan ja jos puklaa niin harmaata vettä.
ja zantac menee eli kakka ei sen takia ole muuttunut.tässä kun kaikki asiat pitää miettiä mistä johtuu.
mutta nyt ainakin tuntuu siltä että olisi maitoallergiaa,kun kerran kakka on normaali 2kk jälkeen.
 

Yhteistyössä