eka yhteinen lapsi tulossa+ yhteenmuutto, vaikee ex nainen jne...

Ottakaa yhteys lastenvalvojaan, äiti ei saa kieltää tapaamisia sillä varjolla että isä ei minuutilleen pysty tietämään koska tulee hakemaan lasta. Eikä se vaikuta mitenkään asiaan jos isä ei tilapäisesti ole pystynyt noudattamaan sopimusta, Äiti on tehnyt rikkeen kun ei ole antanut lasta isälle vaikka tämä olisi ottanut.
 
jos olemassa on tapaamissopimus, ei äiti saa rikkoa sitä, viime kädessä uhkasakon voimalla voitte vaatia tapaamisia toteutuneeksi!!
toiseksi, miehen exä ei todellakaan voi sanella sitä oletko sinä kodissanne, kun lapsi teillä on, äidin tehtävä ei ole sanella miten ex puolisonsa saa elää ja olla, siihen ei ole oikeutettu edes yhteisen lapsen vuoksi.
katkeruus paistaa kilometrien päähän siis tuosta naisesta, mutta hän ei saa silti mielivaltaisesti muutella sopimusta, olla antamatta lasta tapaamisille, sekä määrätä miten miehen tulee lasta tavata, ja ketä saa olla läsnä.

suosittelen että miehesi varaa ajan lv:lle, jossa KAIKKI kirjataan ylös, ja tehdään ns. sopimusmuotoon!!
ja kertoisin äidin käytöksestä kyllä itse, kaikkeen se katkeruus ajaakin aikuisen ihmisen. sääliksi käy, kun vedetään oman lapset pelinappuloiksi :'(
 
Lapsen äiti ei voi sanella missä lapsi on isänsä kanssa ja keitä muita siellä on. On selvää, että isän uusi perhe on siellä myöskin, ei kai sitä lasta ole tarkoitus eristää?? Sinun EI tarvitse minnekään lähteä omasta kodistasi, eikä kukaan perheen ulkopuolinen (=miehen ex) voi pätkän vertaa sanella, mitä teidän kodissanne tapahtuu.

Tsemppiä sinulle.
 
näitä exiä.... :xmas:
meiän ukon iki-ihana ex oli kanssa jo lastenvalvojalle aikaa varannut, etteivät lapsensa saa olla mun kanssa missään tekemmisissä. noo, oli sitten itsekkin sentään tajunnut ajan perua (tai en tiedä oliko lastenvalvoja sen perunut miehen soiton ja pienen tilanne selvittelyn takia )
mutta siis, eihän ex voi sitä määrätä ketä isä ja lapsi saa isän viikonloppuina tavata, ketä heillä käydä kylässä jne. yhtään sen enempää kuin isäkään äidin vieraita. senhän sanoo järkikin.
 
Mina1
Kuullostaa todelta tutulta exän reaktiolta. Vaikka se onkin lapsen äiti, niin siitä huolimatta hän ei voi määrätä ketä lapsi isänsä luona tapaa tai kenen kanssa on. Kolmen vuoden vähäisellä äitipuoli- kokemuksella voin sanoa, että ei tule olemaan viimeinen kerta, kun tällaista joudut kuuntelemaan. Tsemppiä sinne! :hug:
 

Yhteistyössä