Ekaluokkalaisen lapseni kaveri oli puhunut lapselleni "sormettamisesta"

  • Viestiketjun aloittaja "huolestunut äiti"
  • Ensimmäinen viesti
Kyllä vain minäkin ekaluokalla tiesin miten lapsia tehdään, mummon Valituissa Paloissa oli piirrettyjä kuvia aiheeseen liittyen, muistan vielä miten ihmettelin sitä että miten se miehen roikkuva pippeli menee sinne sisälle. Kun en seisokeista tiennyt tuohon aikaan.
Ekaluokalla huudeltiin koulussa poikien ja tyttöjen kanssa kuka menee "heinälatoon ähkimään keskenään" ja että "Onko kortsuja repussa", vaikka minä henk.koht. en edes tiennyt mikä se kortsu on. Luokkamme pojat huutelivat että me tytöt etsitään orkkuja. Luultiin että puhuvat oravista.

Kyllä, koskettelin itseäni ja kosketeltiin tyttökavereiden kanssa salaa toisiamme ekaluokalla. En ole koskaan edes ajatellut että se olisi outoa tai epänormaalia. Se tuntui hyvältä.

Barbit harrastivat seksiä. Kun he yöksi menivät nukkumaan, Ken meni Barbien päälle.

Kolmannella luokalla tiedettiin milloin ja miltä kanavalta Emmanuel tulee ja sitä katsottiin aitan TV:stä salaa.
Muistan edelleen miten mies tyydytti yhdessä jaksossa naista biljardikepillä.

Meidän koti oli ehjä, päihteetön, rakastava. Meillä ei puhuttu seksistä juurikaan, en ole koskaan yllättänyt vanhempiani mistään, löytänyt pornolehtiä tai minua ei ole käytetty hyväksi.

Uskon vahvasti että seksuaalisuus herää eri tavalla eri ihmisissä, aikuisina viriilit voivat jo aikaisemmin kiinnostua lapsenakin... Neitsyys minullakin meni vasta 15-vuotiaana, mutta voi luoja että aihe kiinnosti!

Ja mitä miehen kanssa ollaan lapsuusjutuille naurettu niin ihan samanlaisia juttuja hänen lapsuudessaan on tehty/puhuttu/kokeiltu.

Ei tämä ole niin vakavaa. Lapselle kuuluu opettaa ettei saa antaa kenenkään tehdä itselle mitään mikä tuntuu epämiellyttävälle tms tai ettei isot lapset tai aikuiset saa koskea omiin henk.koht. paikkoihin, mutta en ikinä kieltäisi tai paheksuisi samanikäisten lasten tutkimusretkiä.
Sama kuin sanoisit 7-vuotiaalle että itsensä koskettelusta kasvaa karvoja käsiin.
 

Yhteistyössä