Eläinkaupan ruuat -hinnat nousee salakavalasti??

Tänään kun kävin katille hakemassa sapuskaa eläinkaupasta niin kiinnittyi huomio valikoimaan ja hintoihin. Pikkuhiljaa ovat halvemmat sapuskat "hävinneet" ja kalliimmat valloittaneet hyllyt. Järjestäen kaikki märkäruuat ovat euron tai enemmän. 80 c pikkupurkkeja tai pusseja ei kovin montaa löytynyt. Kallein pikkupurkki taisi olla 1,75 ? :eek:

Joutaa toi meidän katti kohta etsimään itselleen työpaikkaa että pysyy ruuissa :whistle:

Onko ketään muu kiinnittänyt samaan huomioa??
 
Tuon takia me vaihdettiin meidän koiralle tavallisen ruokakaupan ruokaan, syö tällä hetkellä Purina Onea ja on maistunut tosi hyvin sille.
Turkki on myös todella kiiltävä.

Ennen söi Hillsiä.
 
Ja sitten kun koira ei enää jostain syystä voikaan syödä mitä tahansa ruokaa, niin lakkaa kattelemasta hintoja, kun pääasia että löytys edes jotain mitä se voi syödä! =)
Meidänkin koira söi ennen kohtuullisen halpaa ruokaa ja tällä hetkellä se syö ruokaa joka maksaa yli 50?/15kg... säkki riittää ehkä kuukaudeksi, että se nyt on sitten aika suhteellista mikä on kallista ja mikä halpaa, ei tostakaan päivää kohden montaa euroa tule, mutta entiseen ruokaan verrattuna on todella kallista...vaan sitä kun ei enää voi syödä, eikä montaa muutakaan =) Tällä hetkellä oon vaan tyytyväinen, että koira voi hyvin ja mun ei tarvi siivota ripuli p..skoja joka yö lattioilta :D ihan sama vaikka se ruoka maksais 100 euroa/säkki.
 

Yhteistyössä