Eläinlääkäri lopetti koiramme VAHINGOSSA!!

  • Viestiketjun aloittaja "Musti"
  • Ensimmäinen viesti
eläinlääkäri
tämä on niin klassikkovitsi jo opiskeluajoilla. Viimeinen piikki -käsite voi pitää sisällään monia asioista kuten esim. viimeinen antibioottipistos tms.

Mutta lopetettavaksi tuodun koiran keskustelu eroaa aika paljon rokotuksesta. Ennen sitä lopetusta yleensä keskustellaan esim. siitä miten se lemmikki on tarkoitus hävittää (viekö omistaja mukanaan vai tuhkaukseen jne). Rokotuksella taasen kysellään rokotuskorttia ja mitä rokotuksia on ylipäätään tarkoitus laittaa.

Eli ihan heti ei ap:n tarina totena uppoa tai sitten on paikalla ollut kaksi erittäin huonosti keskenään kommunikoivaa ihmistä.
 
"vieras"
Mä jouduin kerran viemään kissani lopetettavaksi. Keskustelin lopetuksesta puhelimessa tutun lääkärin kanssa, mutta käytännönsyistä lopetuksen teki kuitenkin toinen lääkäri. Yllättävän vähän siinä ennen toimenpidettä keskusteltiin tai käytiin asioita läpi, eläinlääkäri suurinpiirtein vain kysyi, haluanko olla mukana vai odottaa toisessa huoneessa. Myös kaikki tuhkaus yms. jutut puhuttiin vasta lopetuksen jälkeen. Tosin kissan tila oli sellainen, että lopetuspäätös oli ilmeinen, ja sen takia ei varmaan mitään "oletko ihan varma" -juttuja kyseltykään.
 
Totta tai eini ei ois ensimmäinen kerta. uistan joskus aikoinaan kun oli menny potilastiedot sekaisin ja 8vk koiranpentu oli vahingossa lopetattu kun seuraava potilas olisi olut vanha ja sairas koira joka oikeesti piti lopettaa. En muista missä ja millon kun siitä on jo muutama kymmenen vuotta aikaa. Se oli siihen aikaan iso juttu kaikissa lehdissä.
 
"vieras"
[QUOTE="aapee";28343298]koira tuli meille kun se oli 8v. eli ei ollut kyseessä enää nuori koira. Sekarotuinen koira. No kyllähän se lääkäri kyseli,että olenko nyt varma päätöksestä ja sekin tietty,että haluanko jäädä katsomaan vai mennä käytävään odottamaan. Olisi pitänyt nuista tajuta :([/QUOTE]

Aloituksessa sanoit, että koira ei ollut teillä kuin vuoden. Sä olet siis 9 v?
 
[QUOTE="vieras";28343835]Aloituksessa sanoit, että koira ei ollut teillä kuin vuoden. Sä olet siis 9 v?[/QUOTE]

Luetun ymmärtäminen hukassa?! Koira on kodinvaihtaja ja oli kuollessaan 9-v.
 
sssdd
[QUOTE="vieras";28343835]Aloituksessa sanoit, että koira ei ollut teillä kuin vuoden. Sä olet siis 9 v?[/QUOTE]

Koira tuli heille, kun koira oli 8-vuotias eli nyt 9-vuotias eli ollut vuoden aapeella.
 
"vieras"
kyllä täällä ainakin jo aikaa varattaessa kysellään tarkasti miksi mennään ja lääkäri vielä katsoo koneelta tiedot jotka puhelimessa sinne on laitettu. En usko tähän.
 

Yhteistyössä