elämää exän säännöillä

mitä mieltä olette siitä kun miehen ex antaa säännöt miten meillä eletään kun miehen lapsi meillä esim meillä ei saa riidellä ei ottaa muutamaa saunaolutta ja mies vielä hyväksyy nämä exän säännöt kun haluaa pitää hyvät välit exään :headwall: :headwall:


 
äiskis
No ei tuo nyt vielä mitään,meilläpä oli sellainen tilanne,että exä halusi jopa määrätä mitä me harrastamme ja missä käymme uusperheemme kanssa.Esim. Korkeasaareen meneminen oli kiellettyä,koska sellaiset paikat ovat vain oikeita perheitä varten,eli sellaisia missä oli oikea äiti,ei mitään "kuppaista" äitipuolta. :eek:
 
siis oikeesti.Eihän ex:lle kuulu mikään asia silloin kun lapset ovat teillä paitsi jos nyt jotain vakavampaa käy.Antakaa toisen höyrytä rauhassa ja eläkää ihan normaalisti.Paskat sen latelemista säännöistä.
 
Rotta
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.03.2006 klo 11:48 mie vaan kirjoitti:
siis oikeesti.Eihän ex:lle kuulu mikään asia silloin kun lapset ovat teillä paitsi jos nyt jotain vakavampaa käy.Antakaa toisen höyrytä rauhassa ja eläkää ihan normaalisti.Paskat sen latelemista säännöistä.
Just näin!
Tän kun aina muistais niin olis itselläkin monta kertaa helpompaa.
Mutta kun välillä se on niin vaikeeta... :ashamed:
 
yks äitipuoli
Meilläpä exä menee niin pitkälle että ilmoittelee OMASTA lapsetaan lastenvalvojalle, sosiaalitoimistoon, etukäteen kaikkiin kouluihin joihin siirtymässä, pakottanut terapiaan ja psykologille ja kerran joka saanut lastenlinnaan suljetulle. Ekan kerran kun tuli humalassa kotiin niin vei pojan katkolle! :kieh: :kieh: :kieh: Uhkailee poikaa että laittaa sijotuskotiin tai lastenkotiin.
Poika normaali, kiltti ja fiksu, mutta äiti ei sitä hyväksy. Keino saada horjuttaa meidän perhe-elämää, kun tekee pojastaan "ongelmanuoren".
Ei olisi äiti ikinä halunnut lapsia ja kertookin sitä omille lapsilleen!!!!! :eek:
Poika muutti meille asumaan kun äiti HEITTI ulos! :kieh: :kieh:
Ja poika 16v!
Mitä minä voin äitipuolena tehdä? :headwall: :headwall: :headwall:
Inhottaa katsoa kun lapset kärsivät.... :'(
Niin ja äiti ollut uusissa naimisissa yli neljä vuotta ennen kuin me tavattiin mieheni kanssa! :headwall: :headwall: :headwall: :headwall:
Lisäksi äiti haukkuu meitä lapsille ja sekä jopa mieheni vanhemmille.
Menee hermot! :headwall: :headwall:
 
Täällä samanlaista: ex yrittää määrätä, mutta ei onnistu ja sekös suututtaa... esim. yritti pakottaa ottamaan meille lasten lemmikin, käski lasten kuljettaa se noutajan autoon piilossa, vaikka tietää että puolet porukasta täällä päässä on hengenvaarallisesti allergisia lemmikeille.... ym
 
meillä myös
ihan sama juttu meillä. Miehen ex vaati meitä muuttamaan hänen ja silloisen miesystävänsä kanssa samaan kaupunginosaan, no emme tietenkään muuttaneet. Hän on myös ilmoittanut, että emme saa mm, käydä lastenelokuvissa hänen lapsensa kanssa koska se ei ole oikeaa olemista. Melko kummallista, kyllä hänkin käy lastensa kanssa elokuvissa silloin tällöin. Hän on myös ilmoittanut että minun ja mieheni yhteinen lapsi ei ole hänen lapselleen edes sukua, mutta sitä vastoin hänen ja hänen toisen exänsä yhteinen lapsi on kuitenkin lapsen sisar? En oikein ymmärrä eroa, eikö kummassakin tapauksessa lapsilla ole yksi yhteinen vanhempi eli ovat sisarpuolia kumpainenkin. On tietysti yleistystä, että exät ovat aina kamalia valittajia ja määrääjiä, mutta kyllä valitettavasti hänen kohdallaan pitää paikkansa.
 
äiskis
Ja meillä myös on niin,että minun ja mieheni yhteinen lapsi ei etän mukaan ole sukua pojille,vaikka heillä on yhteinen isä. Miä en myöskään kuulu poikien perheeseen,mutta etän uusi aviomies kyllä kuuluu,tietenkin.
 

Yhteistyössä