Emmaljungan vaunuista pikakysymys!

  • Viestiketjun aloittaja Duo Edge Sport
  • Ensimmäinen viesti
Duo Edge Sport
Tarkoittaako Emmaljungan vaunuissa mallissa Duo Edge Sport, että siinä tulisi olla heittoaisa (kääntyy siis vauhdista)??

Kyseessä on vuoden 2006 malli. Liikkeessä sanottiin, että sport tarkoittaa nimenomaan sitä, mutta näissä ostamissamme käytetyissä vaunuissa ei heittoaisaa ole vaikka malli onkin Duo Edge Sport.

Ne siis joilla on kokemusta kyseisistä vaunuista niin hjelppivä?!

 
Jos siis vaunuissa ei ole kääntyvää työntöaisaa eli heittoaisaa niin sitten suunta vaihdetaan istuinosaa kääntämällä =) Mutta veikkaisin että 2006 vuoden mallissa ois heittoaisa...Mut tuo on siis vain minun arvaus =)
 
Duo Edge Sport
Alkuperäinen kirjoittaja fiksumpi:
Alkuperäinen kirjoittaja Duo Edge Sport:
heittoaisa (kääntyy siis vauhdista)??
oikeesti et voi olla noin tyhmä, että et tiedä mitä tarkoittaa heittoaisa
oikeesti, laitoin sen vaan siihen siksi että muutkin tietää. Jos joku mielestäsi tyhmä ei heti tiedä mitä heittoaisa tarkoittaa...
 
Meillä on 2006 vuoden duo edge sportit ja niissä kyllä on heittoaisa. Luulisin, että kaikissa tuon vuoden malleissa (siis duo edgeissä ) on heittoaisa. Olisiko nuo teidän vaunut sitten kuitenkin jonkun muun vuoden vaunut? =)
 
Siiri78
Ainakin aikaisemmissa malleissa Edgeihin sai valita classic-rungon, jossa nappiaisa, ei heittomekanismia tai teleskooppisen heittoaisallisen sport-rungon. Oletko itse valinnut näytteillä olevista mallivaunuista sellaiset, joissa on nivelsäätöinen heittoaisa?
 

Yhteistyössä