Emmaljungat vai briot

..Meillä on Brion Kombit, joten voin kertoa sen osalta. Molemmat vaihtoehdot olivat kyllä aika tasaisen hyviä, mutta seuraavat seikat puolsivat meillä Kombia:

- istuinosa kulkee mukana, eli ei tarvitse säilytellä erikseen (kantokoppa taas mennee aika pieneen tilaan kun aika sen poistamiseen tulee)
- kova makuukoppa kevyt kantaa sisälle tarvittaessa (tosin mitoiltaan on pienempi kuin E:n vaunukoppa - lähinnä kai hieman kapeampi: 28x74cm)
-vaunut menivät kasattuina helposti farkkumme perään ilman minkään osan irroitusta
- hyvä jousitus ja hyvät säädöt rungossa "teleskooppi light" (aisan säätö 99-106 cm), kevyt n.14 kg
- hyvä kuomu, joka lukittavissa napakasti ja jossa hyttysverkollinen tuuletusaukko
- hinta (saimme hyvän paketin kohtuulliseen hintaan)
Kaikinpuolin näppärät ja kivat työnnellä. Musta runko on myös aika kivan näköinen, vaikka muuten värivaihtoehdot ovatkin Emmaljungan vahvempi puoli. Brioissa ei ollut kuin muutama väri, joista tykkäsin.

Meillä loppukesän vauva ja mahtuu nukkumaan vielä kantokopassa talvitamineissaan, 68 vaatteita käyttelee =)
Sittenhän siitä saa vielä tilavammat nukkumavaunut, kun kopan poistaa ja napsauttaa kantokopan pikkukuomun istuinosan jalkopäähän kiinni. Saikohan tuosta nyt mitään selvää :whistle: Liikkeessä vertailemalla selvinnee parhaiten.
 
Meillä käytössä Brio nova rattaat,kopan myin pois koska poika oli sen verran vanha että ei tarvittu ja se vaikutti muutenkin kapealta. Tilava istua lapselle ja mahtuisi vielä 3v nukkumaan varmasti,silti koko luokaltaan pienemmät kuin useimmat emmaljungat ja samalla tilavat lapselle. Itse ajattelin seuraavalle lapselle ostaa happy kopan joka siis laitetaan ratasosan tilalle.
 
Jos sillä on mitään merkitystä kuinka korkealla vaunukoppa on, niin Emmaljungalla on korkeammalla, ja siksi itse aikanaan ostan Emmaljungan Edge Duot, koska minulla on selkävika... Molemmat vaikuttaa todella hyviltä.. Mutta tykkään enemmän Emmaljungan värityksestä ja tosiaan koppa on ylempänä..
mutta kuten joku toinenkin sanoi, niin kannattaa mennä vertailemaan liikkeeseen..

KP
 
En ole tuota happy koppaa vielä päässyt lähemmin katselemaan kuin netistä,mutta vaikuttaa yhtä laadukkaalta kuin esim emmaljunga. Kokoeroista se että jos brion valitset,niin duo koppa taitaa olla tilavampi...? Meille luulisin happyn riittävän,ei se vaunuikä kuitenkaan niin pitkä ole.
 
Vinkkinä vaan, jos olet viitseliäs niin mittaa liikkeessä molempien vaunujen "strategiset" mitat. Meillä kans pohdittiin Brion ja Emmaljungan välillä. Paha vaan oli liikkeessä paikan päällä verrata, kun ei ollut molempia merkkejä samassa kaupassa. Ainakin itellä kummasti tuo raskausdementia häivytti mitat mielestä seuraavaan päivään mennessä kun oli vaunuja katsellut :D Ja havaittiin myös, että esitteiden kuvat ja mitat oli päin peetä! Joten olisi ollut paljon yksinkertaisempaa tehdä vertailua mm. korkeuden ja vaunukopan koon mukaan, jos olis ite ne tajunnu liikkeessä mitata. Tietysti vaunujen valinnassa painaa paljon muukin asia kuin pelkät mitat, mutta ne helpottaa vertailua edes vähän.
 
Meillä on ollut aiemmin emmaljungat ja ne halusin myös tälle kuopukselle. Valitsi City crossit citykopalla ja olen ollut todella tyytyväinen meidän poitsu syntyi heinäkuussa ja vuoden ikään mahtu koppaan nukkumaan. ja nyt sit käytetään ratsosaa.
 
Meillä on käytössä Emmaljungan Duo Edget. Tyttö on suurikokoinen ja sen vuoksi jouduimme siirtymään kopasta ratasistuimeen jo 6 kk iässä. Olisi tyttö koppaan mahtunut jalat koukussa, mutta totesimme hänen viihtyvän paremmin jalat suorassa ratasistuimessa. Tyttö oli siis silloin noin 70 cm pitkä kun vaihdettiin kopasta pois. Riippuu paljon lapsen koosta milloin vaihdetaan kopasta istuimeen.

Olemme kyllä olleet tosi tyytyväisiä vaunuihimme ja suosittelisin vaunuja kelle vaan!
 

Yhteistyössä