En kestä tätä hammassärkyä

anlin
N. vuosi sitten tuli laki että hammaslääkäripäivystystä on oltava jokaisena päivänä ja kuntien pitää se järjestää. Soita kuntasi hammashoitolan keskukseen ja siellä on varmasti jonkilainen tiedotus onko päivystystä ja jos on niin missä ja milloin.
 
..oo..
mistä sellasta hammastahnaa löytyy mikä pesee hampaanvälit? pääsis tosta hammaslangasta eroon. aika pienellä määrällä ientulehdus tekee noin kovaa kipua, kyllä se on yleensä karies mikä siellä hampaassa säryn tekee. jos on ien tulehtunut niin se on erilaista kipua kun hermo särky.
 
ole hyvä!
Alkuperäinen kirjoittaja marisa:
Mua vaivaa toi viisaudenhammas.
Poisto on 12.1.10
Otapa kurkumaa, joskus se auttaa kipuun hyvinkin, sitä maustetta.
Jos ikenet vaivaa, on sun vaihdettava heti hammastahnaa vaahdottomaan:
http://koti.netplaza.fi/~paula/xyz/rakkuloita.htm

 
vieras
kokeileppa auttaako kipuun kun otat kylmää vettä suuhun? itsellä ainoita konsteja mikä on kipuun auttanut,sekä jos on auringonhattu-uute tipppoja niin niitä ikeneeseen,turruttaa. jos et saa kipua loppumaan niin päivystykseen,antavat sulle kunnon lääkkeet suoraan suoneen. nimimerkillä h*lvetillisiä hammaskipuja kokenut.
 
onko noin?
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
jos et saa kipua loppumaan niin päivystykseen,antavat sulle kunnon lääkkeet suoraan suoneen. nimimerkillä h*lvetillisiä hammaskipuja kokenut.
saako tosiaan suoneen sieltä hammaslääkäristäkin? Kerro heillekin, jotka pelkäävät hammaslääkäriä ja popsivat "viimeiseen asti" särkylääkkeitä, vaikka elimistö ei siedä niitä YHTÄÄN. Todellakin, hammassäryn takia on HETI mentävä lääkäriin, koska ennen leikkausta esimerkiksi ne hampaat on oltava jo hoidetut eikä mitään tulehduspesäkkeitä saa elimistössä olla:
http://www.crohnjacolitis.fi/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1246447037/14#14


 
h
Jos kuuma lisää kipua ja kylmä helpottaa ja kipu on tykyttävää on hampaasi todennäköisesti tulehtunut. Silloin kannattaa kyllä suunistaa pikimmiten hammaslääkäriin, ettei tulehdus ehdi leviämään.
 
vieras
Sulla tosiaan peruuntuu se leikkauskin jos et saa tulehdusta kuriin. Soita päivystykseen ja kysy onko teillä hammaslääkäri päivystystä. JOs ei niin voi tavallinenkin lääkäri määrätä siihen kuurin. Harvoin kun alkavat tulehtunutta hammasta hammaslääkäritkään ronkkimaan.
 
vieras
Kuulostaa tulehdukselta. Jos ei ole hammaslääkäri päivystystä niin soitappa tk:n päivystykseen että kirjottasivatko sulle sieltä kuurin. Itse kerran sain kun ei päässyt hammaslääkäriin.
 

Yhteistyössä