En tiedä kumpi on lapseni isä :(

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
mun miesystävällä on 3 lasta, kaks ihan isänsä j äitin näkösiä, kolmas ei tippaakaan samannäköine. ihan korvanlehdet jne. eriä... mies toki tajubbut jo vuosia sitten, että eipä taida olla oma, mutta eivät ottaneet asiaa koskaan puheeksi. lapsi 11 v. omahan se on, kun elämänsä omana pitänyt, olipa biologia mikä tahansa
 
"vieras"
Kai juuri tällaisten tapauksien takia lastenvalvoja yritti meillä suunnilleen pakottaa teettämään isyystesti isyydentunnustamisen yhteydessä!
Jankkasi ja jankkasi siitä että nyt kun tehdään niin saadaan ilmaiseksi, myöhemmin maksaa n. 700e. Eikä meinannut uskoa että sitä ei todellakaan tarvita! ja ei kyllä olisi tarvinnutkaan kun mies oli ainut mahdollinen isä.
 
"diipadaa"
Miten pitkä kierto sulla on? Jos lyhyempi kuin 28vrk, niin aika varmasti lapsi ei ole avomiehesi. Minulla kierto 25-28 päivää ja nyt jo kolmas raskaus alkanut kp 8-10.
 
sirpamat
Vaikka paskaa sataa niskaan tunnustan myös että näin kävi minullekin. Kerroin avokilleni hairahduksestani ja jätin pallon hänelle. Mies halusi silti pysyä vierelläni ja keskustelimme ehdot selviksi. Myös tämän toisen isä ehdokkaan kanssa keskustelin (avokkini pyynnöstä) ja sovimme ettei hän tule kuulumaan elämäämme koskaan mitenkään. Avokkini halusi olla isä lapselle, ilman isyystestejä tms. Isyydentunnustuksen teki ja on aina ollut lapsellemme täydellinen isä huolimatta mahdollisuudesta että lapsi onkin toisen miehen. Koskaan ei asia ole puheeksi tullut (lapsi nyt 7v).
 
Täällä on osa todella ala-arvoisia vastauksia. Tilanne on nyt, mikä on, aloittajan kohdalla. Samankaltaisia tapauksia on jokaisen naapurissa - asia ei vain ole ikinä tullut julki.

Epäilen, ettei laskennallisin tai ultran avulla voi mitään varmaksi sanoa, lasket kuin päin vain. Ymmärrän, että itsesuojeluvaisto ohjaa ja ehkä jopa lapsen kannalta olisi hyvä saada varmuus asiaan ja vieläpä niin, että avokki olisi isä?

Kannattaa kuitenkin miettiä ainakin tätä: Jos ette ole naimisissa, tulee isyyden tunnustustilanteessa pakko joko tunnustaa tai valehdella. Jos valehtelet, ettet ole ollut muiden kanssa ja allekirjoitat paperin, voi asian toiseksi osoittauduttua olla lakivastuukin valehtelustaan. Isyystesti on tuossa kohtaa ilmainen, ja jos on kovin tyrkyttävä sosiaaliviranomainen, on hankala sinunkin laittaa hanttiin.

Jos isä onkin se toinen mies, voi se selvitä jo ihan perusverikokeinkin - vahingossa. Lapsen kannalta olisi paras, että se oikea isä on maisemissa, jos on vaikka sukusairausrasitteita ja muita (selvittely on huomattavasti helpompaa, jos vanhempi voi kertoa sukuhistoriasta).

Jos salaat asian, kaihertaa se mieltä ja jos osoittautuukin, että se, kenen kanssa olet, ei olekaan isä, on tilanne järkyttävä miehen lisäksi myös hänen ja sinun perheelle, suvulle ja ystäville, tilanteen mahdollisesti paljastuessa. Raskausaika olisi hyvä olla mahdollisimman stressitön, mutta tämä isätilanne voi tehdä siitä lähes mahdotonta.

Mieti tarkkaan, kannattaako kuitenkaan lähteä salailulinjalle. Jos asian päättäminen on vaikeaa, asetu mielessäsi niin miehesi kuin lapsesi ajatusmaailmaan ja mieti miltä tuntuisi, jos asia selviäisi myöhemmin (ja isä olisikin toinen). Mitä myöhemmin selviää, sitä pahempi tilanne. Tsemppiä tulevaisuuteen ja vauvalle terveyttä!
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26447045]Olen raskaana ja periaatteessa kaksi isävaihtoehtoa... Avomieheni ja yhden illan hairahdus. Joka päivä vaan asiaa tulee vatvottua :([/QUOTE]

Siis jokuko ei oikeasti käytä kondomia yhden illan suhteissa? Et sitten piitannut tautiriskistä ja siitä, mitä terveisiä voit vieraista miehellesi tuoda? Muutakin kuin lapsen siis...

Nyt sitten ei auta kuin ottaa lusikka kauniisti käteen ja kantaa vastuu omista teoistaan. Kerrot asian miehellesi ja hän saa päättää, onko uskoton tautiriskinen parisuhde sellainen asia, jonka hän elämältään haluaa.
 
  • Tykkää
Reactions: kinuzki
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja MIRKAMÖRKÖ;26583934:
pidä turpa kii ja unoha koko juttu.
Enkä kyllä ymmärrä naisissa tätäkään. Pettämisestä kertomatta jättäminen on ehkä jopa se suurempi paha.

Petos kuitataan valehtelulla. Eletään niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hyi vittu.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26583972]Enkä kyllä ymmärrä naisissa tätäkään. Pettämisestä kertomatta jättäminen on ehkä jopa se suurempi paha.

Petos kuitataan valehtelulla. Eletään niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hyi vittu.[/QUOTE]

Se on tätä naisten kuuluisaa sydämen sivistystä ja kouluttamattomien ihmisten empatiakykyä ja tunneälyä, jota koulutetuilla ihmisillä ei kuulemma ole. Tärkeintä on säilyttää sosiaalinen asema ja miehen turvaama elintaso, jotta ei itse tarvitsisi kantaa vastuuta elämästään, taloudellisesta tilanteestaan, teoistaan ja perheensä elättämisestä.
 
[QUOTE="vieras";26447180]Toisen kanssa olin kp6 ja toisen kp 14 tai 15. Ja ei ehkäisyä kummankaan kanssa... :p[/QUOTE]

sanoisinko erittäin likaista peliä pelaat, toivon todella että puhut rehellisesti asiasi ukolles ja otat vastaan sen mitä tulee! :stick:
 
[quote="vieras";26583929]siis jokuko ei oikeasti käytä kondomia yhden illan suhteissa? Et sitten piitannut tautiriskistä ja siitä, mitä terveisiä voit vieraista miehellesi tuoda? Muutakin kuin lapsen siis...

Nyt sitten ei auta kuin ottaa lusikka kauniisti käteen ja kantaa vastuu omista teoistaan. Kerrot asian miehellesi ja hän saa päättää, onko uskoton tautiriskinen parisuhde sellainen asia, jonka hän elämältään haluaa.[/quote]


juurikin näin!
 
Miehesi
[QUOTE="vieras";26447045]Olen raskaana ja periaatteessa kaksi isävaihtoehtoa... Avomieheni ja yhden illan hairahdus. Joka päivä vaan asiaa tulee vatvottua :([/QUOTE]

Kannattiko jakaa persettä?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26735277]Vielä kyselen että onkohan ovis miten mahd. kp 6 jos normaali kierto?[/QUOTE]

Kiertohan lasketaan siitä millon kuukautiset alkaa eli sinulla olisi pitänyt olla kuukautisten loppumisesta 1-3 päivän päästä ovulaatio. Tuskinpa vain, mulla on kierto noin 30 pv ja kyllä se ovis on siinä puolen välin tienoilla.
 
"Tööt"
[QUOTE="vieras";26735277]Vielä kyselen että onkohan ovis miten mahd. kp 6 jos normaali kierto?[/QUOTE]

Ei kovin todennäköistä (mutta mahdollista). Sen sijaan on hyvinkin mahdollista että ovis on vaikka kp 10, ja kp 6 yhdynnästä jääneet siittiöt on vielä elossa.
 
"vieras"
Onko avomiehesi veriryhmä tiedossa? Tuolta löytyy taulukko josta löytyy veriryhmien periytyminen. Se kertoo jo sen, onko mahdollista että avomiehesi on isä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/ABO-veriryhm%C3%A4j%C3%A4rjestelm%C3%A4

Aika paskasti kyllä olet tehnyt, sekä miehelle, että lapselle että itsellesi. Ja jos jatkat petosta, jäät vielä jonakin päivänä kiinni ja menetät miehen ja lapsi menettää puolet suvustaan. Kannattaisi tehdä isyystesti.
 
jöpö
[QUOTE="vieras";26447693]Alku-ultrassa (8 vk) koko vastasi kuukautisista lasketun lasketun ajan mukaan tismalleen viikkoja. Viikon 12 ultrassa oli koon puolesta viisi päivää pidemmällä...[/QUOTE]

Mulle on yks gynekologi sanonut, että noi aikaiset ultrat on niitä tarkimpia. Alussa kaikki kehittyy ja kasvaa tismalleen samaa vauhtia ja jo np-ultran aikoihin alkaa vähitellen yksilölliset erot näkyä kasvussa. Eli sen mukaan luottaisin siihen ekaan ultraan (jos siis ultraaja kokenut ammattilainen ja hyvät laitteet)

Lisäks vaikuttaa myös se, et mikä on sun normi kierron pituus?
 
"Eee"
[QUOTE="vieras";26735277]Vielä kyselen että onkohan ovis miten mahd. kp 6 jos normaali kierto?[/QUOTE]

Mitä tarkoittaa normaali kierto? Aina kellontarkasti ja täsmällisesti 28vrk?
 

Yhteistyössä