Ensimmäinen ultra

Hei,

Tein viime viikolla raskaustestin joka näytti plussaa =)
Nyt raskausviikko 8 menossa. Soitin neuvolaan mutta pahaksi onnekseni meidän neuvola jää 4 viikoksi kesälomalle, joten ajan sain vasta heinäkuun puoli väliin :( Mutta minun pyydettiin mennä ennen juhannusta verikokeisiin ja sen jälkeen kun saan sieltä tulokset niin ultraan (aikaisintaan viikolla 11). Koska te olette menneet ensimmäiseen ultraan? Jotenkin inhottava odottaa noin kauan kun on takaraivossa ajatus, että mahdankohan sittenkään olla raskaana (kun ei ole nähnyt muuta todistetta kuin raskaustestin). Voinko luottaa raskaustestiin, etten kerkiä haaveilla kaikesta ja sitten tulisikin kauhea pettymys jos testi olisikin näyttänyt väärin... Tietysti yksityiselle voisi mennä aiemmin, miten muut olette toimineet?
 
Kyllä se raskaustesti ihan oikein näyttää ja raskaana olet jossei vuotoa ole.. :) Toki voit mennä yksityiselle jos siltä tuntuu, siellä noilla viikoilla ja komiasti pitäis sykkeen näkyä. Mutta pääset kuitenkin todennäköisesti heti heinäkuun alussa np-ultraan joten jos vaan maltat niin odota sinne asti..

Jos jollain tutullasi on koti doppler niin sykkeet voipi alkaa sillä kuulumaan jo joskus rv9-10 tienoilla. :)
 
Heippa,

Sain tänään ajan np-ultraan heti heinäkuun alkuun :) Ei millään meinaisi malttaa odottaa mutta se on nyt vaan kestettävä :)

Olisi vaan kiva jos pääsisi näkemään itse, että kaikki on hyvin ennenkö muut saa kuullu raskaudesta mutta nyt se ei taida onnistua kun olemme menossa juhannuksena kaveriporukan kanssa mökille ja kaikki arvaavat heti että mitä on meneillään kun en ota yhtään mitään :D
 

Yhteistyössä