Ensimmäiset raskausoireenne?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Minkälaisia raskausoireita teillä on ihan ensimmäisenä ilmennyt? Saa olla ihan yleisiä oireita ja erikoisiakin :)

Mulla oli esikoisesta ensimmäinen oire tosi kipeät rinnat viikoilla 5+. Sit alkoikin hirveä pahoinvointi heti perään.
Nyt tästä toisesta ensimmäinen jota pidän oireena oli käsien mieletön turvotus ja kutina/kihelmöinti kahden päivän ajan ilman syytä. Ja toinen oli se, että kaikki mitä söin tai join maistui riisikakuille! :D kahvi,pullat,ruoka ihan mikä vaan! Ja nää molemmat oireet tuli jo ennen plussausta. :)
 
Hampaita harjatessa se yökkiminen. Molemmilla kerroilla. Seuraavana mahan turvotus.
Toista odottaessa (täysi yllätys) oltiin miehen kanssa illalla hammaspesulla. Ensimmäiset yökkäilyrefleksit ja todettiin, että se on haettava testi apteekista. Plussa tuli :D
 
Stanas
Dokasin jouluna. Krapula vaan jatkui ja jatkui, ja kun oli ties mones päivä menossa, arvelin että jotain on pielessä.
Ihka oikeassa krapulassa voin olla helposti kolme päivää. Ja krapula tulee jo yhdestä oluesta.
 
fhgh
Mulle tuli sellainen outo flunssainen olo ja jotain pientä verenvuotoa, jota luulin aluksi kuukautisiksi. Menkat eivät kuitenkaan alkaneet joten tein varmuuden vuoksi seuraavana päivänä raskaustestin, joka sitten olikin positiivinen.
 
vierailija
Aika kiva ku luulee ensin et on helkutinmoinen krapula iskeny ja sit onki raskaana :D oliko teillä raskaus yllätys? Ja seuraavalke myös oliko ylläri vai ihan odotettavissa? Itseasiassa nyt kun mainitsit flunssasen olon niin on itelläkin kyllä ollut nyt kokoaika kylmä ja veto pois ja nyt on siis alkuraskaus menossa :)
 
Alavatsassa kupli :D sitten kipeytyi rinnat.. Erilailla kun menkkojen aikaan. Nämä ennenkuin menkkojen ois pitänyt alkaa. Yökötys ja "kestokrapula" alkoin rv 7-8. Samoin hermot oli kireellä ;) kahvi jäi kans rv 9..
 

Yhteistyössä