Erikoinen galluppi:Käykö taapero suihkussa.....

Meillä neiti 1v3kk on käynyt suihkussa oikeastaan alusta asti, muutaman kerran kylvetettiin mut sit todettiin helpommaksi viedä suihkuun. :D Vauvana kävi siis toisen vanhemman sylissä ja kun oppi istumaan niin sitte olikin helppo laittaa neiti liukuesteen päälle suihkukaappiin istumaan. Nykyään käyvät aika usein isoveljen kanssa yhdessä suihkussa, joka ilta siis suihku ja pesut.
 
Meillä pojat 1 v 9 kk ja 3 v 10 kk kylpisivät mielellään ammeessa, mutta meillä on tällä hetkellä niin pieni kylpyhuone että harvoin viittin kylvettää kun silloin lainehtii koko kylppäri. Suihkussa pestään siis pääasiassa.
 
Meillä on amme ollu vähällä käytöllä pesutarkotuksessa, kun mun selkä ei oikein tykkää siitä hommasta. Suihkussa on siis enimmäkseen käyny alusta asti eikä synnärillä edes kylvetystä opetettu vaan se suihkutus. Saunassa istuu kyllä mielellään ammeessa loiskuttamassa, mut pesut hoidetaan suihkussa ja tykkää siitä.
 
Suihkussa peseydytään. Varmaan tykkäisi vielä lotrata ammeessakin, mutta me ei jakseta sitä laitella enää, kun on vähän ahdas pesuhuone ja muutenkin epäkäytännöllinen ammeessa polskutteluun. Mutta hyvin menee suihkussakin, saunapäivinä varsinkin tykkää kauheesti.
 
Suihkussa käy tyttö 1v3kk suurinpiirtein kolmesti viikossa. Toisinaan lotraa myös vannassa ja keskimäärin kerran viikossa saunotaan. Tyttö kävisi varmaan vaikka joka päivä suihkussa, mutta päivittäiset suihkut kuivattaisivat liikaa atooppista ihoa.
 
Molempia meillä eli joskus käytetään vaan suihkussa,mutta punkkakin vielä ahkerassa käytössä. Siellä tykkää olla tosi paljon =) Poika nyt 1.5v.

P.s Saunassa ei ole ollut kertaakaan. Ne muutamat kerrat mitä on kokeiltu niin huutaa ihan hysteerisenä :(
 
Meillä molemmat lapset 2v. ja vajaa 5v. tykkää pulata kahluualtaassa ja sitten suihkussa pestään molemmat. Tavallista ammetta ei olla käytetty enää koko talvena, koska siinä ei voi uida ja leikkiä kunnolla. Onneksi on tilava kylppäri.
 
Meidän tyttö reilu 1v3kk käy vaihtelevasti suihkussa tai kylvyssä noin 2-3x viikossa. Päivittäin kyllä peseytyy syvässä altaassa khh:ssa veden alla (saa siis istua siellä altaan pohjilla ja läträtä samalla vedellä). Kylvystä tykkää suunnattomasti, voisi istuskella/leikkiä siellä tuntikausia :whistle:
 
Meillä 4v ja 1v 4kk käyvät yhdessä kylvyssä ensin leikkimässä kylpyleluilla minun valvonnassa. Isossa kylpyammeessa ihan siis. Vauva-ammetta käytin siihen saakka kun ei osannut istua. Ja lopuksi suihku. Kiireessä käy vain suihkussa, mutta haluaisi jäädä leikkimään.
 
Meillä suihkuteltu jo pienestä asti yhdessä, sylissä siis (muuten äiti ei olis ehtiny koskaan suihkuun :LOL: ) mutta myös ammeessa, nyt varsinkin tykkää ammeessa lotrata vaikka kuinka kauan. Saunasta nauttii myös. Poika nyt 1v 2kk
 

Yhteistyössä