ero lähiaikoina?

  • Viestiketjun aloittaja eroava
  • Ensimmäinen viesti
eroava
Sanotaan että nykyään erotaan liian helposti, luovutetaan eikä yritetä tarpeeksi...
Mies kohtelee välinpitämättömästi koko perhettä,on vain harvoin kotona,hermoilee ja kiroilee silloin harvoin kun on kotona(Huom vuodesta toiseen).Mitä voi tehdä kun on jo terapioita myöten käyty ja mies on myöntänytkin että hänessä on vika...mutta ei ole keinoja muuttua vaikka tiedostaakin että tekee väärin?Haluaa kuulema yrittää, mutta MITÄ HELV....voi enää tehdä?
Ja kuka tietää: JOS ON YHTEINEN ASUNTO JA VELKA,MITEN TOINEN VOI LUNASTAA TOISEN OSUUDEN ITSELLEEN ELI ONKO PANKIT EROTAPAUKSISSA SUOSTUVAISIA LAINA-AJAN PIDENTÄMISEEN JA TAKAAJIEN VAIHTOON, ONKO KOKEMUKSIA??????Vai onko asunnostakin eron takia luovuttava..
Kertokaa jos on kokemuksia..tää on ahdistavaa, kun tuntuu että kaikilla ystävillä ja tutuilla on ne tavalliset "onnelliset perheet"ja meillä vaan yhtä ahdistusta.... :ashamed:
 
harmaa perhe
En itsekään keksi mitä vielä voisitte tehdä paitsi muuttaa erilleen ainakin vähäksi aikaa. Omistusasunto tosin sotkee asioita. Käsittääkseni toinen osapuoli ostaa asunnon itselleen lainamäärällä tai sitten arvioitutatte asunnon arvon ja sen mukaan toinen ostaa sen omaksi (jos rahkeet riittävät yksin) ja näin ollen myös katsoo itse lainalleen takaajat.
 
meillä myös
yhteinen omaisuus ja lapset vaan yhdistävä ja yhdessäpitävä tekijä.

Mistä saisi neuvoja anonyymisti näissä avoerojutuissa joissa on molempien yhteisesti hankittua omaisuutta esim. yhteinen asuntolaina ja talo?
 
kohtalotoveri
\
Alkuperäinen kirjoittaja 12.04.2006 klo 13:59 minä kirjoitti:
joo, kannattaa ottaa etäisyyttä, sillon näkee kaiken selkeämmin! Voisiko miehesi muuttaa aluksi vuokralle ja kattelette sitten miten lähtee sujumaan...
tätä me ollaan jo kokeiltu. ensin tuntui et mies tajunnut jotain (niinkuin itse väitti). no kas kummaa, eipä se kauan kestänyt. nyt takas ollaan samassa tilanteessa. mut onhan se joillakin auttanut.
 
Itsellä sama tilanne, yritetty on, mutta mikään ei tunnu auttavan... Talo on rakenteilla ja velkaa jonkin verran. Avopuoliso on nihkeänä eroamisesta koska joutuisi maksamaan lainaa yksin, mutta en haluaisi jäädä vain siksi että helpottaisin hänen rahatilannettaan... Yritetään taas jutella asiasta tänään, saa nähdä miten käy.
 
onkohan apua
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.04.2006 klo 23:08 meillä myös kirjoitti:
yhteinen omaisuus ja lapset vaan yhdistävä ja yhdessäpitävä tekijä.

Mistä saisi neuvoja anonyymisti näissä avoerojutuissa joissa on molempien yhteisesti hankittua omaisuutta esim. yhteinen asuntolaina ja talo?
Asuntolainassa ja asunnon myynnissä pätee käsittääkseni se kuinka omistatte asunnon onko se 50-50 vai jotain muuta, sen mukaan saa mitä on sijoittanutkin. Yhteiset tavarat jaetaan yhdessä ja mitä on toisella ollut omana jo ennen yhdessäoloa tai muuten on henkilökohtainen tavara, niin se tietenkin saa kenen se on ollut aikasemminkin. Ettekö pysty sopimaan asioista? Mielestäni sopivaa on laittaa puoliksi, paitsi jos toinen on panostanut huomattavasti enemmän. Paikkaa en osaa sanoa mistä saa tietoa, mutta tässä ainakin omia ajatuksiani.
 

Yhteistyössä