Eroahdistuksesta?

Onko teillä kokemusta eroahdistuksesta reilu 5kk vauvalla? Minkälaista käytöstä tämä voi pitää sisällään?

Meillä ei enää nukuta kuin todellakin puolen tunnin pätkissä päivin, öin. Nyt on alettu myös valvoa öisin puoli kahdesta puoli neljään :eek:
Tunti on ehdoton maksimi, mitä saadaan untä yhteen putkeen...
Vauva ähisee, kääntyilee ja vääntyilee unissaan, on kaiken kaikkiaan rauhaton. Jos en reagoi, alkaa itku. Useimmiten ei kuitenkaan ole nälkäinen.

Hereillä ollessaan vauva on tottakai äkeä ja väsynyt, eikä viihdy muualla kuin sylissä ja tauottomassa viihdytyksessä.
Jos jää hetkeksikin yksin, alkaa itkeä.

Alan pian olla huolissani sekä omasta että vauvankin jaksamisesta. Eihän noin pienikään voi saada tarpeeksi lepoa tällä tavalla. Olisikohan allergiatestit tms. paikallaan. Eihän tällainen voi olla normaalia. Vai voiko?
 
Doe
Onko teidän vauva oppinut uusia taitoja viime aikoina? Meillä nuo rauhattomat yöt osuivat siihen, kun vauva oppi ryömimään (ikää silloin 5-6kk). Tuttia piti käydä laittamassa suuhun 0,5-1 tunnin välein. Siinä hommassa väsyivät kyllä sekä äiti että lapsi. Noita hulinaöitä jatkui ehken kuukauden verran, nyt jo jonkun aikaa ollut rauhallisempaa (=1-2 heräämistä per yö ). Vauva nyt 8kk.
 
Vauva opettelee kovasti ryömimään, ihan vielä se ei kuitenkaan suju. Selvästi huomaa kuinka hän turhautuu lattialla, kun ei pääse liikkeelle omin voimin. Öisin "punkee" sängyssä eteenpäin, nostaa takapuolta naama patjassa ja ähisee. Tai sitten selällään ollessaan heittelehtii puolelta toiselle kuin tuskissaan. Tiedä häntä!! Jotain siellä selvästi tapahtuu.
 

Yhteistyössä